Panzer Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Przedstawiam relaksacyjny model teciaka z zakładu 112 w malowaniu zimowym z końca 1942 roku. Sam T-34 pochodzi z produkcji z września tego samego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 "Zdjęcie niedostępne" - Ja widzę takie coś zamiast fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 A mi się fotki ukazują i model się ogólnie podoba, ale on ma zimowe kamo? Jeśli tak to dlaczego z tyłu nie ma jego? I dlaczego on taki czysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 u mnie też zdjęcie niedostepne... Może skorzystaj z jakiegoś photobucketa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 o kurde, wczesniej widziałem 3 fajne fotki, a teraz to samo co poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam! Ogólnie modelik fajny , tylko ten kamuflaż.Wygląda to bardziej jakby czołg był przypruszony śniegiem i to tylko do połowy,a poza tym jak na zimę to koła i gąsienice troszke za czyste,w Rosji niema takich bezśnieżnych zim jak u nas za oknem widać.No i to chyba na tyle uwag a poza tym jak juz pisałem model mi sie podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 a może dlatego że był wapnowany i wapno już zlazło zostawiając tylko ślady... gąski "prosto z fabryki" co kontrastuje z resztą poza tym ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ja g.. widzę na tych zdjęciach, daj jakieś zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 A tył ktoś mu wyczyścił z tego białego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Akurat tego, że z tyłu nie ma kamuflażu bym się nie czepiał. Przecież taki kamuflaz czesto był nakładany na odczep się, byle szybciej, więc często nakładano tylko na newralgiczne częsci tanka - wieżę, przód, boki kadłuba. Są zdjęcia, na których biała jest np. tylko sama wieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ładne acz mało realistyczne. Wygląda jak zimowe kamo modelu a nie model zimowego kamo. Jeśli zlazło to jak? Wyparowało? Zazwyczaj spływa w dół. A co działo się w międzyczasie? Stał na wystawie? Bo nic nie wskazuje aby jezdził i walczył. Łatwo to poprawić: poczytaj forum i pooglądaj dużo zdjęć "z epoki" aby poczuć klimat. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi