Focus Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia klasyk klasyczny zapraszam na wątek warsztatowy. Pozdrawiam Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Pierwszy, oglądam z największą przyjemnością .l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia to jest mój trzeci Mustang P-51D w skali 1:32 była Hasegawa Revell i miałem już kupić Zero z Tamiya i co z tego że nie mam jak Mustang bardziej mi się podoba. Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Ma być ładny model ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia trzy etapy z instrukcji budowy modelu już za mną przyjemnie się buduje. Pozdrawiam Focus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia W dniu 16.04.2026 o 19:22, Focus napisał: mój trzeci Mustang P-51D w skali 1:32 była Hasegawa Revel Został jeszcze Trumpek, Dragon I ZM. Tamiya to dobry wybór, wymieniłem tylko koła na edkowe żywice. Gumowe opony mi nie pasowły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Pozdrawiam Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja już niedługo malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi