Focus Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia klasyk klasyczny zapraszam na wątek warsztatowy. Pozdrawiam Focus 3 Cytuj
barszczo Napisano 14 Kwietnia Napisano 14 Kwietnia Pierwszy, oglądam z największą przyjemnością .l Cytuj
Focus Napisano 16 Kwietnia Autor Napisano 16 Kwietnia to jest mój trzeci Mustang P-51D w skali 1:32 była Hasegawa Revell i miałem już kupić Zero z Tamiya i co z tego że nie mam jak Mustang bardziej mi się podoba. Pozdrawiam Focus Cytuj
Focus Napisano 18 Kwietnia Autor Napisano 18 Kwietnia trzy etapy z instrukcji budowy modelu już za mną przyjemnie się buduje. Pozdrawiam Focus Cytuj
marek d Napisano 18 Kwietnia Napisano 18 Kwietnia W dniu 16.04.2026 o 19:22, Focus napisał: mój trzeci Mustang P-51D w skali 1:32 była Hasegawa Revel Został jeszcze Trumpek, Dragon I ZM. Tamiya to dobry wybór, wymieniłem tylko koła na edkowe żywice. Gumowe opony mi nie pasowły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi