DamianosPL Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Witam galeria Jadpanther od Tamiya w malowaniu Girls und Panzer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Ja rozumiem, że trudność może sprawić skopiowanie pojazdu z archiwalnego zdjęcia, ale żeby nie ogarnąć kreskówkowego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia 2 godziny temu, Seb napisał: Ja rozumiem, że trudność może sprawić skopiowanie pojazdu z archiwalnego zdjęcia, ale żeby nie ogarnąć kreskówkowego? Przecież pasuje wszystko jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia No dobra, Panzer jest, całkiem, całkiem, ale gdzie Girls...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia 3 godziny temu, Helmut napisał: No dobra, Panzer jest, całkiem, całkiem, ale gdzie Girls...? Girls und Panzer to nazwa anime staram się odwzorowywać dany pojazd w tym anime . Nie wszystkie modele posiadają figurki a jak już są to tylko do sprowadzenia za minimum 150 zł + dostawa to zbytnio nie opłaca się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 17 godzin temu, Robi napisał: Przecież pasuje wszystko jak ulał Może chodzi o układ lin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Pomieszana wersja g1 z g2 , wystarczy popatrzeć na tylna płytę, pierwsza i czwarta fota choćby, ale jest i więcej różnic itd. Edytowane 19 Kwietnia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Czołem! 16 godzin temu, DamianosPL napisał: Girls und Panzer to nazwa anime staram się odwzorowywać dany pojazd w tym anime Mniej więcej chyba wiem co to Anime i myślę że zdecydowana większość Szanownych Forumowiczów też się orientuje. Bardzo szanuję i popieram bez wyjątku każde hobby, każde działanie , nawet najbardziej dziwaczne i bez sensu, które powoduje oderwanie się od codzienności. Ale sorry, twój model do mnie nie przemawia. Jest jakiś taki niedorobiony, niedokończony. Jeśli chciałeś odwzorować model z kreskówki, to mogłeś popłynąć z kolorem ( bardziej uciec w brąz ). Zaznaczyć linie podziału blach, nity, włazy, trochę podkolorować itp. Bez tego model jest płaski i nijaki. 16 godzin temu, DamianosPL napisał: Nie wszystkie modele posiadają figurki a jak już są to tylko do sprowadzenia za minimum 150 zł + dostawa to zbytnio nie opłaca się . No to po co robić model, jak figurki są za drogie. To w takim razie jaki to sens? Rujnujemy się wszyscy tutaj na modelach, dodatkach do nich, gąsienicach, Aberach, Eduardach, aluminiowych lufach, żywicach.... I co? To się nie opłaca? Jestem zdecydowanie na nie! Rzadko coś takiego piszę. Zawszę próbuję znaleźć coś pozytywnego, ale w tym przypadku nie mogę nic innego napisać . Jest to moja subiektywna ocena. Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Też bym pewnie krawędzie na czarno pomalował czy coś w tym stylu, sprawiałby bardziej wrażenie kreskówkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia 1 godzinę temu, marioba napisał: Czołem! Mniej więcej chyba wiem co to Anime i myślę że zdecydowana większość Szanownych Forumowiczów też się orientuje. Bardzo szanuję i popieram bez wyjątku każde hobby, każde działanie , nawet najbardziej dziwaczne i bez sensu, które powoduje oderwanie się od codzienności. Ale sorry, twój model do mnie nie przemawia. Jest jakiś taki niedorobiony, niedokończony. Jeśli chciałeś odwzorować model z kreskówki, to mogłeś popłynąć z kolorem ( bardziej uciec w brąz ). Zaznaczyć linie podziału blach, nity, włazy, trochę podkolorować itp. Bez tego model jest płaski i nijaki. No to po co robić model, jak figurki są za drogie. To w takim razie jaki to sens? Rujnujemy się wszyscy tutaj na modelach, dodatkach do nich, gąsienicach, Aberach, Eduardach, aluminiowych lufach, żywicach.... I co? To się nie opłaca? Jestem zdecydowanie na nie! Rzadko coś takiego piszę. Zawszę próbuję znaleźć coś pozytywnego, ale w tym przypadku nie mogę nic innego napisać . Jest to moja subiektywna ocena. Mariusz Dla mnie trochę szkoda wydawać pieniądze na dodatki itp w cenie modelu albo gąsienice przewyższają cenę nie jeden model. Każdy wydaje na co chce ale ja wole kupić model następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 13 godzin temu, DamianosPL napisał: Dla mnie trochę szkoda wydawać pieniądze na dodatki itp w cenie modelu albo gąsienice przewyższają cenę nie jeden model. Każdy wydaje na co chce ale ja wole kupić model następny. Szkoda pieniędzy? Ok, rozumiem! Ale przynajmniej sklej i pomaluj porządnie to na co wydałeś swoje pieniądze! Modele w pudłach też nie są za darmo... Mariusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi