Lipstein Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu (edytowane) W ramach odstresowania przy pracach nad M7 Priest, otwieram kolejne, ostatnie już pudełko z szafy z nowym modelem, co powoduje, że mam znowu 4 rozpoczęte modele... Mam zamiar znowu wydłubać pojazd używany w D-Day lub krótko po tym; nie mam pewności, czy wieża jest z tego okresu czy nie. Nie mam do niego blaszek ani też żadnych amerykańskich kalek (kupiłem model z kalkami do pojazdów używanych przez R.O.K., bo akurat trafiła się okazja i metalowa lufa). Blaszki pozbieram z pozostałości po innych modelach, uchwyty do mocowania narzędzi zrobię z drutu miedzianego w nawierconych otworach. Edytowane 1 godzinę temu przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Gaski wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Zobaczę, co w zestawie, mam też z innego modelu; wiem, mają łączniki "gdzie indziej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 godzinę temu Autor Share Napisano 1 godzinę temu W modelu są 2 typy wieży, chcę model z taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi