SławekK Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Nowy tydzień nowy model - już ostatni z 2022 roku. OKB Grigorov to firma bułgarska, a M24 Chaffee w Mammoth Edition to mega wypasiony zestaw - chyba najbardziej w pancernej '72! Oprócz świetnego modelu w pudełku jest metalowa lufa, trzy zestawy blaszek i żywiczne koła. To jeden z najdroższych modeli pojazdów w '72, ale wart swojej ceny. Ja dodałem jeszcze trochę żywicznego wyposażenia i wymieniłem wkm. Figurki to chyba pierwsze "wydruki" 3D, jakie umieściłem przy moich modelach. No to czekam na wasze opinie :). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu W tej skali ilość zastosowanych dodatków i szczegół powala. Wielkie brawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Fakt z dodatkami nieźle wygląda można jeszcze w gąski wcisnąć trochę ziemi i trawy oraz dorzucić liny mocujące środkowe bambele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Witaj model i dodatki są imponujące w tej skali i bardzo dobrze.Ale z mundurami czołgistów to już nie trafiłeś. Ten zielony to sorry ale wygląda jak do ławek w parku a szkoda bo same figurki też ładnie pomalowane choć ten kolor wszystko zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi