Aleksander z Zalasu Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Model śmigłowca PZL Kania, znaki rejestracyjne SP-SSE, w malowaniu z czasów gdy był własnością WSK "PZL Świdnik". Do budowy modelu wykorzystałem model Mi-2 firmy Aeroplast, osłony zespołu napędowego, Piasta WN, łopaty WN oraz wózek na łopaty WN własnego druku, wiadro szpachli oraz kalkomanie od @Adamsky. Kalkomanie położyły się bez zastrzeżeń. Proszę zwrócić uwagę na detale piasty WN oraz osłon silników i niezwracanie uwagi na wózek na łopaty i wewnętrzną czystość oszklenia. Nieskromnie dodam, że jest to jak do tej pory najlepszy model śmigłowca PZL Kania w skali 1:48 na tym forum . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Bardzo ładny wiatraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Model może najlepszy w tej skali ale oszklenie psuje cały efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: oszklenie psuje cały efekt elektrostatyki nie oszukasz, farfocelki od wewnątrz ujawnione po zdjęciu masek. Co się dało ściągnąć patyczkiem to się udało, reszta została. Chyba, że coś jeszcze w oszkleniu nie tak jest? no może trochę krzywo wyszło, ale jak u mnie to i tak postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Ogólnie wyszedł dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi