robertmodelarz Napisano 12 Czerwca Napisano 12 Czerwca (edytowane) Przedstawiam kolejny model wykonany w technologii druku 3d. Czekam cały czas na miniaturę wozu wykonany w tradycyjnej technologii wtryskowej (może z wnętrzem): Do zobaczenia na BABARYBIE 2026!!!! Edytowane 12 Czerwca przez robertmodelarz 11 Cytuj
mandrivecs Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca Jak na takie klocki żywiczne, to wyszedł nadspodziewanie dobrze. Ja bym dodał jeszcze tablice rejestracyjne, jeśli da się ustalić jakieś numery, ale to jak kto lubi. Jestem pozytywnie zaskoczony. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 13 Czerwca Autor Napisano 13 Czerwca 11 godzin temu, mandrivecs napisał: Jak na takie klocki żywiczne, to wyszedł nadspodziewanie dobrze. Ja bym dodał jeszcze tablice rejestracyjne, jeśli da się ustalić jakieś numery, ale to jak kto lubi. Jestem pozytywnie zaskoczony. To prototyp, w sieci brak jest zdjęć z tablicami rejestracyjnymi. Po festiwalu modelarskim Babaryba 2026 nie ma perspektyw i zapowiedzi na model wtryskowy..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi