robertmodelarz Napisano Piątek o 17:17 Share Napisano Piątek o 17:17 (edytowane) Przedstawiam kolejny model wykonany w technologii druku 3d. Czekam cały czas na miniaturę wozu wykonany w tradycyjnej technologii wtryskowej (może z wnętrzem): Do zobaczenia na BABARYBIE 2026!!!! Edytowane Piątek o 18:35 przez robertmodelarz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Piątek o 18:59 Share Napisano Piątek o 18:59 Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 20:42 Share Napisano Piątek o 20:42 Szybko poszło, ale fajnie wyszedł finalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano Sobota o 07:42 Share Napisano Sobota o 07:42 Jak na takie klocki żywiczne, to wyszedł nadspodziewanie dobrze. Ja bym dodał jeszcze tablice rejestracyjne, jeśli da się ustalić jakieś numery, ale to jak kto lubi. Jestem pozytywnie zaskoczony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 19:03 Share Napisano Sobota o 19:03 Ładny! Podoba mi się! Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 19:28 Autor Share Napisano Sobota o 19:28 11 godzin temu, mandrivecs napisał: Jak na takie klocki żywiczne, to wyszedł nadspodziewanie dobrze. Ja bym dodał jeszcze tablice rejestracyjne, jeśli da się ustalić jakieś numery, ale to jak kto lubi. Jestem pozytywnie zaskoczony. To prototyp, w sieci brak jest zdjęć z tablicami rejestracyjnymi. Po festiwalu modelarskim Babaryba 2026 nie ma perspektyw i zapowiedzi na model wtryskowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi