mig Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) Samolot z lat 30. XX wieku. Nie miał jakiś spektakularnych osiągnięć ale odegrał bardzo ważną rolę w tworzeniu włoskiego lotnictwa szturmowego. Model żywiczny, w miarę dobrze spasowany. Wzmocniłem golenie podwozia, połączenie łopat śmigieł z piastą, połącznie kadłuba ze statecznikami poziomymi i statecznikiem pionowym. drutem stalowym 0,3 mm. Wymieniłem lufę karabinu strzelca na metalową na metalową od Mini World. Dorobiłem oszklenie w bocznych okienkach, którego brakuje w zestawie i celownik, rurkę Pitota z igieł. Model malowany emalią Humbrol, Akrylami Italeri, Hataka, AK, pędzlem. 76 Squdriglia, Ciampino, Włochy 1938 Silnik zapuszczony, można startować. Edytowane 11 godzin temu przez mig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Fajna ciekawostka Kamuflaż nie powinien przebijać spod oznaczeń, trzeba było zamaskować i dać białe kółko wielkości oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Ale pokrak, włosi to mieli fantazje. Brawo za walkę z żywiczną materią. Co mi się nie podoba, ramki oszklenia. - poszarpane i wyglada tak jak by farba nie była w 100% kryjąca - podwozie na zdjeciu dolnym nie jest równo przyklejone. Jedna jest blizej dziobu druga jest blizej ogona. i takie czepniecie sie aby się czepnąć, cos chyba z malowniem nie poszło. Wyglada jakby jeszcze trochę za gesta farba byla, i widac slady pedzla - to głównie tyczy się spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Analogiczne spostrzeżenia jak u kolegów. Najbardziej rzuca mi się w oczy zbyt stanowcze krycie i gruba warstwa farby, ale mimo to osiągnąłeś efekt ogólnej czystości i schludności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi