bigmodel Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca I to by było ma tyle, jeżeli chodzi o M3A3. Zdjęcie przedstawia przybycie Stuartów M3A3.V do 1 Dywizji Pancernej. Co do M5A1, to można się pokusić o zrobienie wersji bez wieżowej, tzw-kaczka z 10 PSK. Choć w tym przypadku, zdjęć jest znacznie mniej, ja znam 16 zdjęć bez wieżowych M5A1 z 10 PSK. Ale to już temat na osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 47 minut temu, piotrkur napisał: A nie ma ktoś w zapowiedziach Reece??Zdawało mi się że gdzięś mi to mignęło.. Mignęło Ci- wersja M5 w skali 1:16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca (edytowane) 56 minut temu, piotrkur napisał: A nie ma ktoś w zapowiedziach Reece??Zdawało mi się że gdzięś mi to mignęło.. Jest zapowiedz ale to bezwieżowy M5A1 w 1:16. Nadaje się na naszego bezwieżowego z 10 PSK. W 1:35 nikt nie robi M3A3-rece, trzeba miksować z zestawu M3A3.V z AFV Club + żywica z Accurate Armour. Edytowane 8 Lipca przez bigmodel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca sporo ciekawych zdjęć tu wrzucacie Panowie ale tego to się nie spodziewałem w PSZ : 6 godzin temu, Pan_Cerny napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Może się przyda, bo sensownych planów do Stuarta M3A3, to za wiele nie ma. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca 4 godziny temu, M.A.V. napisał: sporo ciekawych zdjęć tu wrzucacie Panowie ale tego to się nie spodziewałem w PSZ : Lucypera właśnie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca Zdążysz z nim przed Świętami? A skąd weźmiesz nazwę własną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 10 Lipca Share Napisano 10 Lipca W dniu 8.07.2026 o 20:20, Pan_Cerny napisał: Zdążysz z nim przed Świętami? A skąd weźmiesz nazwę własną? Przed którymiś na pewno. Sam sobie zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca W dniu 8.07.2026 o 09:19, Pan_Cerny napisał: O, wiele z tych poligonowych nie widziałem. Niestety wszystkie te pojazdy noszą brytyjskie oznaczenia, więc niby takie nasze a nie nasze. A ten Tadeusza Andersa też jakiś goły. Więc zostane przy recce. Jest z czego wybierać. Nawet jest taki o czysto polskim imieniu jak Leszek To moje zbiory z posiadanych książek i netu: KANGUR z Pułku Ułanów Krechowieckich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi