makinen Napisano wczoraj o 08:35 Share Napisano wczoraj o 08:35 Pożegnałem się już z Forum, jako aktywny uczestnik, ale jestem winien „coś komuś”. Otóż Kolega @Barthassodjáł sobie od ust artefakt w postaci modelu Humvee z Tamiya. Przekonałem go, że się nie zmarnuje w moich rękach (szafie). Tak więc powstał polski M1043. Lista zmian i dodatków jest dluuuuga, bo żeby zbudować w miarę zbliżony do oryginału pojazd, to w bazę Tamiya trzeba sporo zainwestować. @Barthass- dziękuję. Dobrze się bawiłem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano wczoraj o 19:31 Share Napisano wczoraj o 19:31 Super, ze udało się z niego zrobić bardzo dobry pożytek, kto jak kto, ale Ty wiedziałeś co z tego modelu wycisnąć, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 20:24 Share Napisano wczoraj o 20:24 Jakbyś ciut przykurzył kółeczko zapasowe od dołu byłoby 10.0 Dlatego daję tylko 9.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi