Bartosz Ciesielski Napisano 1 Września Autor Napisano 1 Września 17 godzin temu, bulik58 napisał: Upss , ale wtop . A już myślałem że ten kamuflaż mam mu na bandaże nanieść sugerowałeś się pewnie przymierzaną głową w hełmie i to ciebie zmyliło Cytuj
bulik58 Napisano Wtorek o 23:42 Napisano Wtorek o 23:42 8 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: A już myślałem że ten kamuflaż mam mu na bandaże nanieść sugerowałeś się pewnie przymierzaną głową w hełmie i to ciebie zmyliło I tak i nie , żołnierz pomimo rany głowy ma hełm zawsze , zobacz fotki gdy jeńcy się poddawali to na ziemi leżały pasy hełmy , maski gazowe oporządzenie zatrzymywali tylko chlebaki i najwyżej furażerki , czapki polowe a oficerowie swoje nakrycia głowy 1 Cytuj
bulik58 Napisano Sobota o 20:45 Napisano Sobota o 20:45 2 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: Podstawka się robi No i klawo, jakaś chemia czy podebrałeś u sąsiadów fajnie wygląda 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano Sobota o 22:42 Autor Napisano Sobota o 22:42 Błotko to pasta od AK i Valeho boki to pigment Modelersa ciężka Europejska Ziemia i na to posypane ziemią kupiłem gdzieś gotowce w pudełku Cytuj
bulik58 Napisano wczoraj o 11:40 Napisano wczoraj o 11:40 (edytowane) 12 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Błotko to pasta od AK i Valeho boki to pigment Modelersa ciężka Europejska Ziemia i na to posypane ziemią kupiłem gdzieś gotowce w pudełku Taką czy .... w proszku Pigment: Heavy european earth Edytowane wczoraj o 11:41 przez bulik58 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu @bulik58opcja nr 2 plus nr 1 1 Cytuj
bulik58 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: @bulik58opcja nr 2 plus nr 1 Dzięki bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi