Lipstein Napisano Czwartek o 20:26 Napisano Czwartek o 20:26 na sen stosuję Łomżę, 2 opakowania ca. 500 ml zazwyczaj wystarczają. Dzięki Bulik za zdjęcia tej przyczepy, bo też ją mam, ale nie zmieściła się na dioramie i czeka na swoje 5 minut; będzie materiał do waloryzacji. A na detale typu kabelek, paski, haczyki itp. zwracam uwagę, bo uważam że to dodaje smaczku modelowi; btw - nie masz śladów bieżnika opon general pattern w błocku Takie coś znalazłem przez przypadek: https://www.theautopian.com/how-the-wwii-jeeps-brilliant-combat-wheels-made-it-insanely-easy-for-me-to-install-tires/ - za to kocham amerykański sprzęt sprzed 80 lat te miejsca na Jeepie i przyczepie pokryte śniegiem - popracowałbym nad nimi jeszcze 2 Cytuj
bulik58 Napisano Piątek o 17:46 Napisano Piątek o 17:46 Ja chodzę spać, jak matka i ojciec przykazali , z kurami .. ..... 0,5l , śpię jak mały dzidziuś bez smoczka i bajki na dobranoc 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi