Aleksander z Zalasu Napisano wczoraj o 19:58 Share Napisano wczoraj o 19:58 Znalazłem w zakamarkach szaf stare zdjęcia pierwotnego SW-4 z przewidywanym napędem w postaci GTD 350. Niestety nie wiem kto jest autorem zdjęć ani czasu kiedy zostały wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu To pełnowymiarowa makieta pierwszej wersji z roku1987. Na NACu jest cała seria tych zdjęć, kolorowych i czarno-białych. Poniżej wrzucam kilka z nich, na pierwszym stoi konstruktor Stanisław Trębacz: Zdjęcia z zasobów NAC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Kolega pracował kiedyś w PZL Świdnik i miałem prospekt reklamowy SW-4 właśnie z tą makietą. Ale człowiek młody, głupi to i gdzieś się go sprzedało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu A ja miałem.taki prospekt z Mi-2, dostałem go w 1981r. w Piotrkowie Trybunalskim na Śmigłowcowych Mistrzostwach Świata. Niestety tak jak Grzes swój też gdzieś zapodziałem(wiem że nie na temat ale co tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi