Aleksander z Zalasu Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca Znalazłem w zakamarkach szaf stare zdjęcia pierwotnego SW-4 z przewidywanym napędem w postaci GTD 350. Niestety nie wiem kto jest autorem zdjęć ani czasu kiedy zostały wykonane. Cytuj
barszczo Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca To pełnowymiarowa makieta pierwszej wersji z roku1987. Na NACu jest cała seria tych zdjęć, kolorowych i czarno-białych. Poniżej wrzucam kilka z nich, na pierwszym stoi konstruktor Stanisław Trębacz: Zdjęcia z zasobów NAC 1 Cytuj
Grzes Napisano 23 Lipca Napisano 23 Lipca Kolega pracował kiedyś w PZL Świdnik i miałem prospekt reklamowy SW-4 właśnie z tą makietą. Ale człowiek młody, głupi to i gdzieś się go sprzedało... Cytuj
jmx62 Napisano 24 Lipca Napisano 24 Lipca A ja miałem.taki prospekt z Mi-2, dostałem go w 1981r. w Piotrkowie Trybunalskim na Śmigłowcowych Mistrzostwach Świata. Niestety tak jak Grzes swój też gdzieś zapodziałem(wiem że nie na temat ale co tam). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi