robertmodelarz Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca (edytowane) Ostatnio przeglądając ofertę sklepu mojehobby.pl natrafiłem na farby firmy Kaleido, pełna nazwa Kaleido ColorWorks. W ofercie są podkłady, lakiery bezbarwne, metalizery i podstawowa paleta kolorów, środek do czyszczenia oraz rozcieńczalnik . Czy ktoś z forumowiczów już malował modele tymi farbami. Cena nie jest wygórowana, farby pochodzą z Chin. Kolory raczej dla miłośników Mecha i SF, ewentualne dla samochodziarzy, można też spróbować pomaziać tym dysze wylotowe silników odrzutowych. Edytowane 28 Lipca przez robertmodelarz Cytuj
Moses Napisano 27 Lipca Napisano 27 Lipca 5 minut temu, robertmodelarz napisał: Gadają, że całkiem niekulawe: to jest cos takiego co nazywa sie marketing i promocja Poki sie samemu nie sprawdzi, nie ma co powielac opinii z YT 2 Cytuj
HKK Napisano 28 Lipca Napisano 28 Lipca 15 godzin temu, Moses napisał: Poki sie samemu nie sprawdzi, nie ma co powielac opinii z YT Szczególnie w wypadku takiej firmy jak Gaahleri. CZasem mam wrażenie, że wystarczy założyć kanał modelarski na YT a po tygodniu dostaniesz od nich farby i aerografy 'do testowania'. 1 2 Cytuj
tomaszzt Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jeżeli to jest poziom aero od Gaahleri , to chętnie spróbuję. 110 %marketingu to Hataka i ich farbki - rozwarstwiające się, co partia to różnica w kolorze. Jak one zdobyły taką popularność to pojęcia nie mam.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi