Bartosz.B Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca (edytowane) Mały prosty model w sam raz na rozprostowanie paluchów po długim postoju, robiony w ramach szybkiego projektu z 2024 roku. Malowanie z morza czarnego gdzie szkopy chcieli upodobnić się do włoskich wynalazków, dla tego mamy biało czerwone pasy, zielony pokład czy brak oznaczeń . poza standartem Bronco dodałem: tratwy NorthStar pokład Artwox lufy Aber torpedy Aber miny pozostałość z Z32 Dragon kilka drobiazgów z odpadow Edytowane 30 Lipca przez Bartosz.B 7 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Lipca Autor Napisano 30 Lipca (edytowane) Edytowane 30 Lipca przez Bartosz.B 10 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Lipca Autor Napisano 30 Lipca (edytowane) Edytowane 30 Lipca przez Bartosz.B 7 Cytuj
Bartosz.B Napisano 30 Lipca Autor Napisano 30 Lipca (edytowane) no i oczywiście legendarny zapałek Edytowane 30 Lipca przez Bartosz.B 7 Cytuj
Lipa Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca Ładnie podrasowałeś tego kasztana. Szkoda, że nikt nie pokusił się o wypuszczenie porządnych blaszek do tego dziada i trzeba się bawić w czarowanie, rozumISZ, i eliksiry. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 30 Lipca Napisano 30 Lipca No i BRAWO takich ludzi nam CZeba, a że troche po terminie.... kto by sie tam przejmował CHopaki sOM dumni. 1 2 Cytuj
_OldMan_ Napisano 1 Sierpnia Napisano 1 Sierpnia Nie wiem, może wzrok mnie myli, ale czy te miny nie są aby przeskalowane ? Cytuj
Dudipl Napisano 1 Sierpnia Napisano 1 Sierpnia Pewnie zachorowały na "gigantyzm", jak ta zapałka. Jestem na plus Cytuj
Bartosz.B Napisano 1 Sierpnia Autor Napisano 1 Sierpnia Jak mówiłem miny pochodzą z mojego Z-32 w tej samej skali, w orginale miały okolo 112 cm Moze wozki są troche pszeskalowane lub tu była inna konstrukcja niz na niszczycelu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi