kowal76 Napisano 12 Września Napisano 12 Września Mój najnowszy ulepek. L-29 Delfin AMK 1/48. Niestety dałem za mało obciążenia i model leci na ogon. Na szybko dorobiłem małą podstawkę pod ogon. Model z dodatkiem kalek 3D do kokpitu. 17 Cytuj
barszczo Napisano 12 Września Napisano 12 Września Fajny Delfinek, od razu się stare, różowe KP przypomina . 1 Cytuj
Bemowo Napisano 14 Września Napisano 14 Września Bardzo ładny. Gratulacje! Tak z ciekawości - ile roboczogodzin poszło na niego +/-? 1 Cytuj
kowal76 Napisano 15 Września Autor Napisano 15 Września 11 godzin temu, Bemowo napisał: Bardzo ładny. Gratulacje! Tak z ciekawości - ile roboczogodzin poszło na niego +/-? Dzięki. Co do godzin , to nie wiem, nie liczę :). Myślę, że około 5. Cytuj
greatgonzo Napisano 15 Września Napisano 15 Września 6 godzin temu, kowal76 napisał: Myślę, że około 5. Cytuj
kowal76 Napisano Wtorek o 15:46 Autor Napisano Wtorek o 15:46 4 godziny temu, greatgonzo napisał: To prosty model w składaniu i nie ma za wiele części, więc czasu też dużo nie zajęła jego budowa. Może było 7 lub 8. Tak jak pisałem, nigdy nie robię ze stoperem :). Cytuj
greatgonzo Napisano Wtorek o 18:50 Napisano Wtorek o 18:50 Fuck me! 7-8 to jest kontemplowanie ramek przed pierwszym zacięciem :). Cytuj
Dzejo Napisano Wtorek o 19:06 Napisano Wtorek o 19:06 Za młodu urzekała mnie ta konstrukcja i w sumie o niej prawie zapomniałem... fajnie ja przypomnieć sobie oglądając dobry model. Czas wykonania... szacun. Ja nie wiem czy w tym czasie wyciąłbym i obrobił wszystkie części , Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi