temir 2 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Napisano 2 Lutego 2009 Witam! No to chyba finał Na koniec dokleiłem pozostałe peryskopy, połączenie maski armaty z podstawą (mało widoczne ale jest), przemalowałem podnośnik oraz mażnąłem jeszcze takie tam drobne duperele... Pozdrawiam! Cytuj
balu Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 No to chyba finał Ja mam nadzieję, że w tym "chyba" kryją się słowa: Dorobię podstawkę i jakieś kukły Cytuj
temir 2 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Napisano 2 Lutego 2009 Witam! Pojaw się na Ikarze Ciężko będzie - nie jestem panem swojego czasu (niestety) mam nadzieję, że w tym "chyba" kryją się słowa: Dorobię podstawkę i jakieś kukły Jeszcze nie tym razem . Bardziej chodziło mi o to czy sokolocy koledzy forumowicze czegoś się dopatrzą co można jeszcze ewntualnie poprawić. Jeśli nie to tylko pozostaje mi ostateczna sesja fotograficzna i jazda do galerii . Pozdrawiam! Cytuj
czak45 Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 Bardo ładny model. Generalnie same superlatywy można o nim pisać. Zresztą jak zwykle Niestety jak zwykle brakuje mi podstawki, jakiejkolwiek nawet. Pozdrawiam. Cytuj
skala72 Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Mam pytanie co do gąsienic, jak je kleiłeś, na zdjęciu są spasowane na kołach. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Temir, z modelu potrafisz wyciągnąć 101% i to jest mistrzostwo. ale brakujące procenty to kukiełki i ziemia, bez tego czegoś jednak brakuje. zachęcam gorąco! jakby co to mam sporo doświadczeń z malowaniem figurynek w 1:72 mogę podszepnąć to i owo. Cytuj
temir 2 Napisano 3 Lutego 2009 Autor Napisano 3 Lutego 2009 Witam! Mam pytanie co do gąsienic, jak je kleiłeś, na zdjęciu są spasowane na kołach Dokładnie tak Koła na kołki mococujące gąsienice na koła i Niestety jak zwykle brakuje mi podstawki, jakiejkolwiek nawet. brakujące procenty to kukiełki i ziemia, bez tego czegoś jednak brakuje. Fakt bezsprzeczny . Jak już wspomniałem - czas jest umnie dobrem deficytowym , więc albo rybki albo akwarium : kleić następnego tanka albo zabierać się za coś czego jeszcze nie próbowałem . Ale pomału dojrzewam i kombinuję jak to ze sobą pożenić jakby co to mam sporo doświadczeń z malowaniem figurynek w 1:72 mogę podszepnąć to i owo. Dzięki serdeczne , nieomieszkam się przypomnieć . Z przyczyn fiskalnych inwestycja w kukły musi jeszcze poczekać - prędzej nastąpi inwestycja jako ta mniej nakładowa w grunta. Pozdrawiam! Cytuj
Marek Ziętek Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Witam ,i co ja mam Ci napisać szkoda palcy aby pisać ,PIĘKNE.i po prostu Cytuj
jachud3 Napisano 3 Lutego 2009 Napisano 3 Lutego 2009 Koła na kołki mococujące gąsienice na koła i temir 2, widzę, że pędzisz iście "bananowy żywot" Marderek piękny po prostu Cytuj
temir 2 Napisano 3 Lutego 2009 Autor Napisano 3 Lutego 2009 Witam! i co ja mam Ci napisać Podbeskidzie pozdrawia Zagłębie widzę, że pędzisz iście "bananowy żywot" Chciała by dusza do raju ale jak to mówią "nie ma lekko w czołgach ciężkich" Pozdrawiam! Cytuj
temir 2 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Napisano 4 Lutego 2009 Witam! Finał Zapraszam do galerii: viewtopic.php?p=195666#195666 Tu dziękuję wszystkim którzy zechcieli ten wątek skomentować, coś podpowiedzieć lub poprostu tu zajrzeli Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi