Diesel fan Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Przydało by się jeszcze poprawić łączenia boków, przodu i tyłu z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam dzisiaj pomalowałem kabine na ciemny granat, foty: Pozdro EDIT: Znów pomyliłem konta i napisałem ze ScaniV8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nawet fajnie,a mógłbyś zrobić fotkę tylnej ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Podkład przeswituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 LOL Poco z scaniV8 używasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Prześwituje jutro położe jesze 1 warstwe i będzie ok aaa mała przymiarka i fotka tylniej ściany: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No kolorek ładny jak dojdzie jeszcze jedna warstwa będzie OK. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Lepsze światło poproszę Bo tak to trochę nic nie widać Wydaję się że chyba dobrze wszystko ... P.S Nie śpiesz się tak Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Przyjdzie jedna warstwa granatu+lakier bezbarwny. Jutro dam lepsze foty bo dzisiaj zrobiłem przy lampce dla Bartini. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Kolorek może i ładny, ale reszta już nie za bardzo robisz wszystko za szybko, widać, że z boku lakier nie jest równy nie za fajnie to wygląda, gril to porażka zalany jakiś on, nie wiem co z nim, może wina zdjęć poczekam na lepsze zdjęcia. Pozdrawiam,Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Narazie są to tylko przymiarki moze jeszcze się coś zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 A blenda czy jak to tam się nazywa nie powinna byc na czarny mat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Proszę usunąć ten post. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerniawa Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Co jest honcio do h***!czemu piszesz z mojego konta w mojej osobie!jeszcze z błędami! Kolegę trochę poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Co jest honcio do h***!czemu piszesz z mojego konta w mojej osobie!jeszcze z błędami! Kolegę trochę poniosło A i tak zrobił błąd bo to przez ch się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Fakt jest faktem że jeżeli Honcio faktycznie pisał od Adriana bez jego zgody to chamstwo, ale co do błędów to jesteście mniejwięcej na jednym poziomie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No ale ja wiem jak się to pisze. (mam firefox'a ) Ale fakt faktem to jest chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No i honcio sobie przegwizdał ;d , adrian go pewnie zniszczy ... a co do modelu to sie nie wypowiem bo za słabe zdjecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Chłopaki może niech w tej sprawie się wypowie Honcio, a co do samego modelu to z tej kabiny już raczej nic nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam Właśnie się dowiedziałem,że to mój kuzynek się zabawiał,u mnie na kompie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Skoro to nie brat tylko kuzyn to może ScaniaV8 skasuj swój podpis pod postem bo się braciszek może wkurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Ej ta atrapa gri. przypomina mi dafa ati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honcio-Trak Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Nie no chyba go udusze robi ot a sie brata nie spyta czy to ja mu pisalem . Pozdro EDIT: Mała konkretniejsza przymiarka: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 To wygląda jak kupa złomu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Honcio kabina zaczyna wyglądac tak jak wyglądac powinna ale reszcie to jeszcze dużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi