skala72 Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Własnie zadałem pytanie skąd on będzie, ponieważ nie zauważyłem, gapiłem się na foremki, a dalej nie wyczytałem. Szkoda, że nie zaznacza się na tłusto. PS. łaaaaaaaaaa, ale gamon ze mnie, jak wół na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Sebek a powiec mi stosowałeś na zimmerit - chodzi mi o oznaczenia czy jeszcze nie malowałeś ich na takich powierzchniach. Jeszcze nie, ale obawiam się że to może być bardzo trudne. Z resztą kalki na zimmericie wyglądzją bardzo dobrze, oczywiście jak wiadomo z użyciem seta i sola. Pzdr Co do kalek na zimmericie, czy innych trudnych powierzchniach, ja uzywam zamiast set/sol zwykły sidolux, rozmiekcza kalki. Trzeba to zrobić precyzyjnie, ale ładnie wchodzi w zagłębienia i układa się na wypukłościach, nawet ta metoda sprawdziła mi się w modelu tygrysa 1:144 (miniaturowa kalka wchodząca na osłonę wizjera bocznego na wieży). Mozna połozyc kalke na wodzie, a następnie delikatnie pędzelkiem nanosić sidolux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 19 Lipca 2009 Share Napisano 19 Lipca 2009 Czy to czasem nie "Twoja" 112'tka ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Lipca 2009 Autor Share Napisano 20 Lipca 2009 Czy to czasem nie "Twoja" 112'tka ? :> To jest "142" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Rzeczywiście teraz widzę, że to 4 a nie 1 ... mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam! Sorki, że zaśmiecam temat postęp pod postem ale mam pytanie. Bo chce robić wczesnego Tygrysa (zastanawiam się na "Tiki") I takie pytanie czy w tym miejscu tez powinien być spaw ? Bo na jednym zdjęciu wygląda to jakby był a na innym nie : Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak najbardziej powinien być. A "Tiki" to fajny wybór. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi