Hafes Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Hej! Mój pierwszy skończony w tym roku model Wersja rozpoznawcza Strykera w 1/35 z Trumpetera. Model bardzo przyjazny w montażu, bardzo dobre spasowanie i fajne dodatki w postaci kartonów racji żywnościowych itp. Jedynie spasowanie felg i opon pozostawia nieco do życzenia. Model pomalowany w całości Pactrami (mieszane "na oko"), do tego pigmenty CMK. Zdjęcia średnio wyszły przy sztucznym oświetleniu. Jutro wrzucę lepsze z dziennej sesji jak czas pozwoli. Jak zwykle zapraszam do wygłaszania opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Łaaaaaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Ale śliczność Nie no słów zabrakło, nie ma w nim nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Osobiście nie przepadam za współczesną pancerką ale Twój model mnie urzekł, jest piękny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Bardzo sie podoba.....naprawde fajny styker.....ja sam szykuje sie juz na wersje z tow..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cieszę się że przypadł Wam do gustu Mnie w nim jeszcze czegoś brakuje, może jeszcze czymś go doładuję. No i oczywiście obowiązkowa podstawka do zrobienia. Kilka fotek z dziennej sesji zdjęciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Jest piękniusi. Jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 bardzo fajnie zrobiony,naprawdę jest delux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Wszystko ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Rodzina Strykerów rośnie Super model Tylko w armi USA wszystkie elementy wyposażenia nie pokryte kamuflażem są w kolorze zielonym, to tyczy sie paków w plecakach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Z tym zielonym to fakt. Jedyne co mnie tłumaczy to to, że chciałem ożywić model kolorystycznie. Przyjmijmy zatem że to wyposażenie niestandardowe na zagranicznej misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 bardzo fajny Stryker- jedyne zastrzeżenie dla mnie to te zrolowane płachty - lepiej robić je z miliputa - szczególenie gdy w całość włożyłeś tak dużo pracy z tak dobrym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Rafał bardzo pozytywny w odbiorze. Podobuje się, tylko pogratulować dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za opinie Plandeki próbowałem zrobić z chusteczek higienicznych, zrolowanej ołowianej blaszki itp. Ale efekt był gorszy od oczekiwanego i w końcu użyłem elementów z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Bardzo ladny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morghol Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Gdzie można znaleźć warsztat do tego modelu ??? Właśnie zakupiłem strykera trumpka, i chciał bym się troszeczkę wzorować na twoim dziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Warsztatu nie było bo nie było czasu na robienie zdjęć. Ledwie starcza mi chwil na klejenie. Generalnie nie zastosowałem w nim żadnych sztuczek których nie znalazłbyś w innych warsztatach z pancerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morghol Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Rozumiem, jedno pytanie z czego anteny zostały zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2009 Anteny jak zwykle u mnie zrobione z rozciągniętej nad świeczką ramki wtryskowej. Świetna strona z materiałami dla budujących Strykera http://www.primeportal.net/apc/stryker.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi