Złośliwiec Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 (edytowane) W takim razie tym bardziej zachęcam do kupienia kilku książek o pojazdach z okresu który Cię interesuje zamiast tego modelu. Książki są na lata a model na kilka wieczorów... Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 a model na kilka wieczorów... Chyba w Twoim wypadku. U mnie idzie trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Złośliwiec To jaj jestem 2 taka osobą lol. Kupuje model dlatego że mi się podoba często niewiele o nim wiem. hehehe, nie jestem w takim razie osamotniony Chyba w Twoim wypadku. U mnie idzie trochę dłużej. Chyba, że ma się kupę czasu i nie za dużo obowiązków. Modelarstwo to zabawa. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Kacperek315 u mnie także, wszystko zależy od modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ja jestem kolejną osobą, kupuje bo mi się podoba, mam jakieś plany z nim związane (jak go zrobić) a dopiero potem grzebie w historii. skala72 fajna rzecz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 skala72, a gdzie dokładnie jest tan mały sklepik na Ochocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 A widzieliście koła? Skaaaaalaaaaa.....załamujesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 skala72, a gdzie dokładnie jest tan mały sklepik na Ochocie? na przeciwko kina ochota jest przejście między blokami i po prawej stronie obok kapelusznika mały sklepik z art. wędkarskimi.. i tam takie cuda można trafić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ale ja go jeszcze nie mam, dopiero się przymierzam, znalazłem go w małym sklepiku na Ochocie a gdzie ejst ten mały sklepik na Ochocie...? masz na myśli mirage'a czy coś nowego sie pokazało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Heh, ale się uśmiałem czytając ten wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 No już dajcie spokój, poprostu się lekko pomylił i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ja jestem kolejną osobą, kupuje bo mi się podoba,, Zaczynam się martwić o niektórych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ja jestem kolejną osobą, kupuje bo mi się podoba,, Zaczynam się martwić o niektórych No a co? Jak "rzecz" ładna, a model jest "rzeczy" dobrze wykonany to zaraz do ręki wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ten pojazd wg. mnie zasługuje na I miejsce w rankingu najbardziej odrażających i brzydkich pojazdów III Rzeszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ten pojazd wg. mnie zasługuje na I miejsce w rankingu najbardziej odrażających i brzydkich pojazdów III Rzeszy Aaa tam brzydki... Chyba tego nie widziałeś: najlepsze, że też jest model- RPM robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Aaa tam brzydki... Chyba tego nie widziałeś: To cudo chodziło czy jeżdziło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Raczej pełzało Albo się toczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 lol, ja dawać można 130 zeta za coś co nie ma nawet choćby ogniwkowych gąsienic, aluminiowej lufy, stalowych lin i elementów fototrawionych??? kryzys gospodarczy dopadł rynek modelarski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Ten pojazd wg. mnie zasługuje na I miejsce w rankingu najbardziej odrażających i brzydkich pojazdów III Rzeszy Twisted Evil Według mnie tak samo klockowato wygląda Leopard 2, jedyne pojazdy niemieckie jakie według mnie są piekne to Pantera, i Jagdpanzer 4 Lang, reszta od czasów 2 wojny do dziś to paskudztwa :P ol, ja dawać można 130 zeta za coś co nie ma nawet choćby ogniwkowych gąsienic, aluminiowej lufy, stalowych lin i elementów fototrawionych??? Taki mądry, a jak chcesz skleić ten pojazd to masz inną możliwość niż wybrać produkt Trumpetera?? Po za tym era Dragonów z akcesoriami po 100 zł już się skończyła ( chociaż i tak te elementy fototrawione w Dragonach były żeby przyciągnąć klientelę, a w rzeczywistości jak sie chciało zrobić dobry model, to zakup osobnych części fotrawionych był niezbędny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Niestety, ale teraz wszystkie chińczyki pójdą w górę. A to z racji zmiany ceny jena. Już teraz Jagdtiger Tamiya kosztuje od 300 PLN, a Dragony będą podobno w okolicach 150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 a Dragony będą podobno w okolicach 150 PLN. Te najnowsze już są w takiej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 To cudo chodziło czy jeżdziło ?? To "Cudo", jak można tak powiedzieć, jeździło, te wielgachne koła robiły za gąsienice. Popatrz na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 te wielgachne koła robiły za gąsienice. Ty, weź myśl czasem co piszesz. Jak koło robi za gąsienice? Pojazd służyć miał do rozminowywania, stad taki, a nie inny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 te wielgachne koła robiły za gąsienice. Ty, weź myśl czasem co piszesz. Jak koło robi za gąsienice? Pojazd służyć miał do rozminowywania, stad taki, a nie inny wygląd. serio ?? No co ty nie powiesz, hmm. A nie przypomina ci to "coś" na kołach gąsienic, czegoś w ich rodzaju ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi