Skocz do zawartości

Vk3001 Pz. Kpfw. VI (Ausf A) - Trumpeter 1/35

skala72

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie tym bardziej zachęcam do kupienia kilku książek o pojazdach z okresu który Cię interesuje zamiast tego modelu. Książki są na lata a model na kilka wieczorów...

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

TomaszDudek napisał:
Złośliwiec To jaj jestem 2 taka osobą lol.

Kupuje model dlatego że mi się podoba często niewiele o nim wiem.

hehehe, nie jestem w takim razie osamotniony

Kacperek315 napisał:
Chyba w Twoim wypadku. U mnie idzie trochę dłużej.

Chyba, że ma się kupę czasu i nie za dużo obowiązków. Modelarstwo to zabawa.

Edytowane przez Gość

Ja jestem kolejną osobą, kupuje bo mi się podoba, mam jakieś plany z nim związane (jak go zrobić) a dopiero potem grzebie w historii.

skala72 fajna rzecz,

skala72 napisał:
Ale ja go jeszcze nie mam, dopiero się przymierzam, znalazłem go w małym sklepiku na Ochocie

a gdzie ejst ten mały sklepik na Ochocie...? masz na myśli mirage'a czy coś nowego sie pokazało?

rObO87 napisał:
  Cytat
Ja jestem kolejną osobą, kupuje bo mi się podoba,,

Zaczynam się martwić o niektórych

No a co? Jak "rzecz" ładna, a model jest "rzeczy" dobrze wykonany to zaraz do ręki wpada

Cytat
Ten pojazd wg. mnie zasługuje na I miejsce w rankingu najbardziej odrażających i brzydkich pojazdów III Rzeszy Twisted Evil

Według mnie tak samo klockowato wygląda Leopard 2, jedyne pojazdy niemieckie jakie według mnie są piekne to Pantera, i Jagdpanzer 4 Lang, reszta od czasów 2 wojny do dziś to paskudztwa :P

DerPanzersoldat95 napisał:
ol, ja dawać można 130 zeta za coś co nie ma nawet choćby ogniwkowych gąsienic, aluminiowej lufy, stalowych lin i elementów fototrawionych???

Taki mądry, a jak chcesz skleić ten pojazd to masz inną możliwość niż wybrać produkt Trumpetera?? Po za tym era Dragonów z akcesoriami po 100 zł już się skończyła ( chociaż i tak te elementy fototrawione w Dragonach były żeby przyciągnąć klientelę, a w rzeczywistości jak sie chciało zrobić dobry model, to zakup osobnych części fotrawionych był niezbędny)

Bartek14 napisał:
To cudo chodziło czy jeżdziło ??

To "Cudo", jak można tak powiedzieć, jeździło, te wielgachne koła robiły za gąsienice. Popatrz na to:

35100.jpg

SmokHaosu napisał:
  skala72 napisał:
te wielgachne koła robiły za gąsienice.

Ty, weź myśl czasem co piszesz. Jak koło robi za gąsienice?

Pojazd służyć miał do rozminowywania, stad taki, a nie inny wygląd.

serio ?? No co ty nie powiesz, hmm.

A nie przypomina ci to "coś" na kołach gąsienic, czegoś w ich rodzaju ??