szlachcik1 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Brak skrzynek z amunicją na pace i maxima - robią się i coś się zrobić nie mogą, to spowodowane lenistwem Ogólnie dwa modele sklejało się przyjemnie, najgorsze jak wiadomo u Zvezdy w tych starszych modelach to koła, konkretnie opony. Po za tym jestem zadowolony. Zapraszam do oglądania i komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Przydałaby się jeszcze jakaś figurka kierowcy zaglądającego pod maske. Podobają mi się te modele. Ma swój klimat. Gratulacje. PS. Troche dziwi brak drzwi skoro to zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Przydałaby się jeszcze jakaś figurka kierowcy zaglądającego pod maske.Podobają mi się te modele. Ma swój klimat. Gratulacje. PS. Troche dziwi brak drzwi skoro to zima Dzięki, fajnie, że Tobie jednemu się podoba jeżeli chodzi o figurkę to tak naprawdę się nie zastanawiałem nad jej kupnem. Co do braku drzwi to tak jak napisałem w temacie, zrobiłem model z 1941 roku a nie tak jak nam zafundował producent w pudle z 43' po prostu kilka przeróbek. Poniżej zdjęcie rocznika 41: Zapomniałem tej szmaty która okrywała wewnątrz dach ale jak się zorientowałem to było za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Modelik wyglada super, widać wkład własny (szczególnie paka)..ale, to chyba nie będzie nowum..jesli nabąkne o fotencjach - zrobiłeś je pod światło :( szlachcik1, fotki sa ciemne, gina detale nad którymi tak pieczołowicie ślęczałeś...daj i mnie pooglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Szlachcik1 toż to wyższa szkoła jazdy. Ogląda się z przyjemnością. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Dziękuje panowie za oceny Rafał, nowe zdjęcia dla Ciebie, męczyłem się 1,5 godziny przed oknem aż baterie siadły światło pada na model z przodu a nie z tyłu. Mam nadzieje że wyszły lepsze, u mnie na monitorze wszystko jest elegancko i widocznie również i tamte poprzednie, nie wiem czemu... Lepszych nie dam rady zrobić bo pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Fajne modeliki . Pieknie wyszla ci plandeka na armacie .Na pace Maxim niekoniecznie al troche skrzynek z amunicja ba sie przydalo no i troche bambetli dzialonu.tak trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 no fajnie przytyrany ale nie pasuja mi tylko tak bardzo oblepione kola a tak to jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Fajne modeliki . Pieknie wyszla ci plandeka na armacie .Na pace Maxim niekoniecznie al troche skrzynek z amunicja ba sie przydalo no i troche bambetli dzialonu.tak trzymac. Maxim obowiązkowo skrzynie jakieś tam się powoli robią, kolor oczywiście się jeszcze zmieni i dojdą gwoździe : no fajnie przytyrany ale nie pasuja mi tylko tak bardzo oblepione kola a tak to jest git Mi się tam podobają dzięki Panowie za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 i mnie wpadł w oko aż mam ochotę takiego popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Troszkę razi kolor brezentowego dachu - ma ten sam kolor co koła. Rdza/błoto? A w kole na pace wypadałoby nawiercić otwory pod śruby. Poza tym pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Troszkę razi kolor brezentowego dachu - ma ten sam kolor co koła. Rdza/błoto?A w kole na pace wypadałoby nawiercić otwory pod śruby. Poza tym pięknie... I rdza i błoto Kolor dachu jest wbrew pozorom trochę inny niż kół, porobiłem kilka ciemniejszych plam, w ten sposób chciałem uzyskać efekt mokrego wysychającego podkładu np. po deszczu. Na krawędziach machnąłem trochę szarą pastelom. Widać na 3 fotce. Na zdjęciach może tego nie widać ale normalnie jest różnica. Używałem innych pigmentów do kół a innych na dach. Co do otworów na kole to szczerze nie pomyślałem, dzięki rzelu, poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi