eKrystian Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Zrób coś z zdjęciami, bo tylko twoje bardzo długo się ładują.... Cuda, udało się... No nawet fajne, ale to Scanie okradli? Polacy... Patrz, ale wydaje mi się, że tylko Tobie się długo ładują mi jakoś dobrze, może coś nie tak masz ? A co do Scanii umiemy czytać ? Przeczytał byś się to byś się dowiedział gdzie jest atrapa. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Bardzo fajnie, taka dioramka (chyba tak to się mówi) nadaje realności modelom P.S Czekamy na dalsze postępy z prac, a co do zdjęć to ja nie widzę żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 eKrystian patrz a mam 2,5mb/s... Jakimś cudem po kilku krotnym refreszu fotki się załadowały...A czemuś taki nie miły?? Aha, no jakieś to dziwne, ale i tak 1:87 nie moje skala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Nie jestem nie miły tylko ostatnio ciągle coś Ci nie pasuje nie chce być nie miły po prostu, ale będę szczery. Zobacz pytałem się Rabena,Krugera itd. i wszystkim szybko się wczytują. Schowałem po prostu atrapę bo ona tam luźno siedzi, a nie chce jej zgubić. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Aha, to bardzo Cię przeprasza, chyba pójdę do spowiedzi, bo ostatnio dużo grzeszę. Jeszcze raz przepraszam, Całe Forum,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Siemka , czas pokazać najnowszy nabytek, a mianowicie : 4. Man TGX XXL "RiCö" (ID.154499) - Herpa Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Maniek to klasa sama w sobie bo tez go mam xD Hehe ja czekam na ,,marmurka,, i też pokaże co mam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Można powiedzieć, że pożegnalny Ricolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Zgadza się miqs heh. Niestety... I tak zdjęcie jak dla mnie nie oddaje tego jak ten Man na żywo wygląda. Miałem mieszane uczucia do jego kupna, ale na żywo naprawdę piękny model. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Kolejny piękny model w twojej kolekcji, a widzę że gustujesz tylko w takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Manik jak najbardziej spoko ,ale naczepy tego typu (z takimi reklamami) nie podobają mi się -ale wiadomo ,są gusta i guściki P.S. Szybko widzę się kolekcja rozrasta Tak trzymać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No, trzeba mieć kasę, ale do 1:24 tez trzeba mieć. No Manik, taki sobie, jakiś nie udany, ale to może przez fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 No, trzeba mieć kasę, ale do 1:24 tez trzeba mieć. No Manik, taki sobie, jakiś nie udany, ale to może przez fotki. A co z fotkami coś nie tak ? Według mnie jest udany zdjęcia zazwyczaj nie oddają tego co na żywo, naczepa fakt mogła by być ciutkę inna, ale są różne gusta. Teraz prezentacja najnowszego nabytku na którego długo polowałem i zakupiłem go u mnie w mieście w sklepie w którym można spotkać 1:87. 5. Volvo FH GL XL "MoDo/Nemo" (ID.120913) PC - Herpa Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Model cudo Trzecia fotka wypaśna Co model ,to coraz bardziej zaj*****y Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No Volviaczek piekny czekam na niego xD No i marmurek idzie do mnie xD w 10000000 % wart swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi