Gościu Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam. Dziś odnalazłem fotki Przedstawiam Wam mój PIERWSZY model w skali 1:35, jaki wykonałem w swojej karierze dłubacza. Tu jak widać od samego początku próbowałem robić je po swojemu...a było to lat kilka wstecz.... Nie miałem pojęcia o forach internetowych, technikach itd... Model malowany pędzlem i gąbką. Stał na dioramce, która dawno poleciała do...kosza Pamiętajcie, że każdy kiedys zaczyna.....i na każdym etapie zaawansowania warto pokazać co sie robi(ło) ;) Po co? By dodać animuszu dopiero zaczynającym ! Moje wspomnienia...: pzdr. "wale tynkowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 nawet fajnie al brudzenie wygląda jak kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Eee ten to jest spoko,mój pierwszy i drugi były tragiczniejsze, chętnie też bym pokazał,ale 20 lat temu nie miałem żadnego aparatu foto,a cyfrówka to nawet w filmach z 007 nie występowała,ba jak tak patrzę na tego Twojego Tigera to śmiem twierdzić że mój i 5 model pojazdu nie był lepszy,he,he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Jak dla mnie, to Twój najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 To będzie eksponat muzealny, a na tabliczce będzie widniał napis "Od tego modelu rozpoczęła się era młotkowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Wather Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Bardzo ładnie pobrudziłeś postarałeś się pamiętam kiedyś kleiłem podobnego ale 1:72 tylko do D.... mi wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 No ale dewastacje i brudzing od razu miałeś we krwi Dobry pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Zapytam trochę nie na temat ! Jak oceniasz ten akademicki model (pod względem sklejalności) z modelem italeryjskim ? Pytam, gdyż zastanawiałem się nad jego kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Tak jak już Mirek napisał... we krwi brudzenie i wszelkie zabiegi eksploatacyjne. Całkiem przyjemny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Jak oceniasz ten akademicki model (pod względem sklejalności) z modelem italeryjskim ? Pytam, gdyż zastanawiałem się nad jego kupnem. ogólnie to postawiłbym na tamke A raz, Pan pewien(co mnie do modelowania namówił), mówił mi... że wolałby Italeri. Ja Italki nie robiłem...więc nic w temacie nie powiem. Jak dla mnie, to Twój najlepszy model Mr. Green dla mnie toże:D pzdr.(sentymentalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Jedna z niewielu okazji by napisać o Twoim modelu,że coś tam coś tam, a tak tylko ciągle idealnie, idealnie. Możesz Rafał przybliżyć dokładniejszy rok zrobienia tego modelu? Może na tej podstawie będzie można wyliczyć matematyczny wzór kiedy zanczyna się robić dobre modele ( : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Mierzu, fotka była robiona około 2 lata temu, a model powstał wcześniej...więc trzeba liczyć tak koło 4,5 roku do 5 max. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Rafi dlaczego Tiger ma tyłek jakby mieczem pokaleczony? nie wiem jeszcze co to jest sentyment w tym sporcie więc wypowiem się za 5 lat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 Haha, a bo ja wiem, pewnie nie wpadłem na pomysł..że można odchudzic plastik...nic sensowniejszego mi teraz do głowy nie przychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi