kefir Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 (edytowane) Witam! Chciałbym przedstawić część kolekcji samochodów osobowych w skali 1:87 Zapraszam na stronę www.modele1-87.cba.pl w celu oglądnięcia reszty kolekcji. Mercedes-Benz 240 D Mercedes-Benz S 500 Mercedes-Benz Viano Mercedes-Benz Sprinter Audi A6 Allroad Quattro Audi Q7 BMW X5 Opel Vectra C Opel Zafira Volkswagen Candy Maxi Volkswagen Tiguan Volkswagen Touareg Lamborghini Gallardo I perełki: UAZ 469 Syrena Bosto Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 (edytowane) No jest tego trochę Najbardziej podoba mi się Mercedes 240 i Audi Q7 oraz kolekcja Fordów i Merców Może kiedyś jakieś ciężarówki się znajdą ? Pozdrawiam. Edytowane 14 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Hmmm. dziwne bo mi się nie wyświetlają fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Kliknij prawym i ''pokarz obrazek'' a jak nie to wejdź w link podany w opisie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Mi też się nie wyświetlają ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 No ze zdjęciami był jakiś problem ale teraz wszystko już powinno działać... Co do ciężarówek w kolekcji to raczej mało prawdopodobne bo to kolekcja mojego ojca a on woli osobówki ;) Natomiast ciężarówki i sprzęt budowlany (tyle że w metalu i w skali 1:50) kolekcjonuję ja. Moje modele do oglądnięcia na stronie www.modele1-50.cba.pl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 ...a najlepsza jest Syrenka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 No W126 rządzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Najnowsze modele: Audi R8 - Herpa Opel Manta A - Wiking Mini Morris - Herpa Fiat 126p - Tololoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Jesteś pewien że to jest Tololoko???? Bo straszy bardzo - aż nie wierze że tak siadła im jakość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Maluch wyglada beznadziejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Tololoko to ręczna robota a nie taśma i na fotkach może tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Jeszcze dodam ,że pan Anatol Gacek "Tolek" właściciel i założyciel firmy Tololoko to super gość, jego modele są sławne na cały świat i to jest inna skala kolekcjonerstwa. Modele Tololoko wykonywane są z żywicy , później szpachlowane i malowane ręcznie , nie da się ich porównać do Noreva , Welly itp. gdzie w grę wchodzą maszyny i komputery do jak najwierniejszego odwzorowania sylwetki i szczegółów modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 www.modele1-87.cba.pl Ojj Reklamowanie innego forum Za niedługo nam się zrobi forum 1:87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 www.modele1-87.cba.pl Ojj Reklamowanie innego forum Za niedługo nam się zrobi forum 1:87 Ty widzisz różnice między stroną, a forum ? Kolega prezentuje na swojej stronce, swoje modele i dał po prostu linka, jaka to reklama ? Nie wiem czy jest sens walenia wszystkich fotek na forum, zaprezentował po prostu ciekawsze okazy. W końcu 1:87 też model nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Wiem wiem żarcik :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Jesteś pewien że to jest Tololoko???? Bo straszy bardzo - aż nie wierze że tak siadła im jakość! Model w rzeczywistości wygląda zdecydowanie dużo lepiej niż na zdjęciu... Modelik jest dość mały (chyba najmniejszy z całej kolekcji) a aparat zbliżył wszystkie detale, które normalnie się tak nie rzucają w oczy www.modele1-87.cba.pl Ojj Reklamowanie innego forum Za niedługo nam się zrobi forum 1:87 Nie reklamuje innego forum tylko podałem adres swojej prywatnej strony z modelami żeby nie wrzucać tutaj 370 zdjęć tylko kilka najciekawszych ;) A co do Twoich obaw że z tego forum zrobi się "Forum 1:87" to nie mam nic przeciwko temu ;) A tak na serio to forum nosi nazwę "Forum modelarstwa plastikowego", moje modele niewątpliwie są z plastiku (bądź z żywicy) więc nie za bardzo wiem o co Ci chodzi... Może lubisz po prostu wszystko krytykować - Twoja sprawa. eKrystian - Dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 kefir mam do ciebie pytanie. W jakiej cenie jest jeden taki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Na Allegro za model średnio trzeba zapłacić ok. 20 zł. Wiadomo, że jeden można kupić za 5 a na takiego Uaza czy Syrenkę trzeba wyłożyć jakieś 40-50 zł. W sklepach internetowych ceny są zdecydowanie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No to życzę powiekszenia kolekcji . Z twoich zbiorów podoba mi się VW Golf II i Corrado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Moim zdaniem to jakość modeli kiepska.Widziałem kiedyś jak byłem na wakacjach modele wielkości resoraków których jakośc była doskonała.Nie mogę wyjść do dziś z podziwu jak udało się w tak małych modelach uzyskać taką jakość i to produkując je taśmowo.Nawet modele Burago czy jak się ta firma tam nazywa są kiepskie.Jakby samochody w tej wielkości były jak nasze modele do samodzielnego wykonania możnaby działać cuda.No ale nie można mieć wszystkiego.A po drugie to każdy lubi co innego,więc życzę jak największej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefir Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Dawno nic nie dodawałem a kolekcja się ciągle powiększa ;) Oto kilka z najnowszych nabytków: Mercedes-Benz 300 SL Roadster Mercedes-Benz CLK 230 Kompressor Volkswagen Caddy Opel Commodore A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi