RH Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Witam ponownie Z mrocznych czeluści wygrzebałem zdjęcia modelu który kiedyś kleiłem Niestety nadszedł taki czas że musiałem go sprzedać na Allegro Bylo to naprawde dawno bo zapomnialem nazwy i producenta(aż wstyd sie przyznać ) Wiem na pewno że to 1:48 Rozsiądźcie sie wygodnie w krześle przed monitorem i oglądajcie to paskudztwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Witam moim zdaniem model jest bardzo ładnie wykonany . Czysto i nawet podstawki się do czekał. Może barwy jakie ma na swoim kadłubie nie są przyciągające wzroku. Ale ogólnie model mi się podoba. Pozdrawiam Piotr Wawer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Wygląda jak Curtiss A-12 , ale głowy nie dam ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Tak, to na 95% Curtiss A-12 Shrike i wśród samolotów okresu międzywojennego ten bardzo mi się podoba (zarówno sama konstrukcja jak i model, choć wolałbym malowanie chińskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Wygląda jak Curtiss A-12 , ale głowy nie dam ... PZDR Teraz i mi wróciła pamięć to napewno A-12 Ale czy ladny ?.. raczej ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Fajna konstrukcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Mnie się podoba zarówno jako samolot jak i model Niedawno go licytowałem na A... ale odpadłem po przekroczeniu stówki:> Też raczej bym robił Czajniizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Paskuda? Niestety rozczarowałem się. Myślałem, że będzie coś jak B-2, ewentualnie F-117, a tu taki elegant. Czyjniizzz byłby napewno git, ale i juesej is O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Myślałem, że będzie coś jak B-2, ewentualnie F-117Paskudy? Ja Ci dam paskudy... A model bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Czy mi się wydaje czy na ostatnim zdjeciu widać na owiewce prawego koła siakieś rysy i niedociągnięcia... No no... teraz już jestem pewien tego że modele są twojej roboty. A już myślałem że "prawie" kupne... żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi