Skocz do zawartości

Najwieksza paskuda wśród modeli!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie

Z mrocznych czeluści wygrzebałem zdjęcia modelu który kiedyś kleiłem

Niestety nadszedł taki czas że musiałem go sprzedać na Allegro

Bylo to naprawde dawno bo zapomnialem nazwy i producenta(aż wstyd sie przyznać ) Wiem na pewno że to 1:48

Rozsiądźcie sie wygodnie w krześle przed monitorem i oglądajcie to paskudztwo!!!

silnik.jpg

A12h.jpg

A12g.jpg

A12f.jpg

A12e.jpg

A12d.jpg

A12c.jpg

A12b.jpg

A12a.jpg

A12.jpg

Napisano

Witam moim zdaniem model jest bardzo ładnie wykonany . Czysto i nawet podstawki się do czekał.

Może barwy jakie ma na swoim kadłubie nie są przyciągające wzroku. Ale ogólnie model mi się podoba.

Pozdrawiam Piotr Wawer

Napisano

Tak, to na 95% Curtiss A-12 Shrike i wśród samolotów okresu międzywojennego ten bardzo mi się podoba (zarówno sama konstrukcja jak i model, choć wolałbym malowanie chińskie).

Napisano
Wygląda jak Curtiss A-12 , ale głowy nie dam ...

PZDR

Teraz i mi wróciła pamięć to napewno A-12 Ale czy ladny ?.. raczej ciekawy

Napisano

Mnie się podoba zarówno jako samolot jak i model

Niedawno go licytowałem na A... ale odpadłem po przekroczeniu stówki:>

Też raczej bym robił Czajniizzz

Napisano

Paskuda?

Niestety rozczarowałem się. Myślałem, że będzie coś jak B-2, ewentualnie F-117, a tu taki elegant.

Czyjniizzz byłby napewno git, ale i juesej is O.K.

Napisano
Myślałem, że będzie coś jak B-2, ewentualnie F-117
Paskudy? Ja Ci dam paskudy...

A model bardzo fajny.

Napisano

Czy mi się wydaje czy na ostatnim zdjeciu widać na owiewce prawego koła siakieś rysy i niedociągnięcia... No no... teraz już jestem pewien tego że modele są twojej roboty. A już myślałem że "prawie" kupne... żart