falcon Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 KONIEC Niedługo zrobię fotki to galerii, i biorę się za kończenie kolejnej A319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Czołem, jeśli chcesz kalki do SASa to pisz na priva BTW, fajny patent na warsztat w szafie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Jak prace nad A340? Dawno nie zaglądałem na ten wątek i zastanawiam się czy go trochę nie rozruszać bo kilka Arbuzów mam na biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Jak wcześniej napisałem. Na ukończeniu jest A300-600 BELUGA w starym malowaniu Airbus Ind. i A380 jest rozpoczynana. Jeszcze przed sklejeniem połówek kadłuba. Po skończeniu Belugi będzie ił-86 i kolejna A350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 28 Marca 2017 Share Napisano 28 Marca 2017 Ja też mam 2 Arbuzy na warsztacie. A kalki do Belugi chyba sprzątnąłeś mi ostatnie sprzed nosa z 26decals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Ja też mam 2 Arbuzy na warsztacie. A kalki do Belugi chyba sprzątnąłeś mi ostatnie sprzed nosa z 26decals Może i tak Kiedy chciałem je kupić też były niedostępne. Zapisałem się na stronce z nimi na powiadomienie i po kilku tygodniach dostałem maila o dostępności. Może to jest sposób, że jak uzbiera się trochę takich kliknięć to dodrukowują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliesu Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Dobry pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protson Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Świetnie wygląda ten Airbus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi