dawid xd Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 (edytowane) Teraz będę to poprawiał na Aluminium Matt ale tak żeby leciutko przebijał czarny. I będzie dobrze? Nie może zostać tak jak jest na czarno, czy muszę to zmieniać? Edytowane 23 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 powodzonka Dawidzie przy Kv-1, a i tak na gg się zamelduję co do piekności to najpiękniejszy był panzer VI .panzer IV to taki paskudny kloc, aż wstyd że świetna armia III Rzeszy posiadała takie pokractwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Dla waszej wiadomości pokazałem naszemu koledze relacje z budowy kv-2 Sergionexa jak widać nie zawiele to dało ale model i tak jest wspaniały cudowny i wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 co do piekności to najpiękniejszy był panzer VI .panzer IV to taki paskudny kloc, aż wstyd że świetna armia III Rzeszy posiadała takie pokractwo bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 co do piekności to najpiękniejszy był panzer VI .panzer IV to taki paskudny kloc, aż wstyd że świetna armia III Rzeszy posiadała takie pokractwo Ciesz się, że w Poznaniu nie mieszkasz. Masz tu dzieciaku - przeczytaj, a jak Ci za ciężko idzie z czytaniem, to obejrzyj kilka rzetelnych materiałów o "świetnej armii". http://odkrywca.pl/dla-mlodych-milosnikow-wehrmachtu-i-ss,648138.html#648138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 (edytowane) Czemu ma się cieszyć, że w poznaniu nie mieszka? Edytowane 23 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Chłopaki, nie ma sensu, już tyle razy Derpanzersoldat miał tłumaczone, że to w czym widzi ideały było czymś najgorszym co istniało... Zanik mózgu + zanik opieki ludzi z tym narządem = każdy wie. Najlepiej ignorować takie posty i żyć swoim życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 świetna armia III Rzeszy źle mnie zrozumieliście, chodzi mi o to że mieli świetne wyposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 NO to ładnie peter po nim pojechałeś. Ale chyba to w złym miejscu napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Więc chłopaki nie mogą być te bandaże w KV-1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Nie bo nie były i mówimy Ci to od 2 stron. PS A co do pojechania to mogłem bardziej ale wiem że to nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Lutego 2009 Share Napisano 24 Lutego 2009 Bandaży tam nie było - tylko stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Jakub Ślęczka dzięki z odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 A że się tak spytam przy okazj czy w jakieś wersji kv koła podtrzymójące (te małe na górze) miały gumowe bandaże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł213 Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Dawid xd model zapowiada się bardzo dobrze. Jak to na twój 2 czy tam 3 model. Wielkie dla Ciebie I trzymaj tak dalej. I się nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 27 Lutego 2009 Autor Share Napisano 27 Lutego 2009 Chłopaki zrobić na wierzy KLAPY zamknięte czy otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ja bym zrobił otwarte, ale to też zależy od tego w jakiej sytuacji byś chcial przedstwić swojego KV-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Zamknięte. Jak nie masz co tam wsadzić, to będzie ziało pustką. Zresztą - to zawsze jeden element więcej, który możesz przykleić krzywo. I pamiętaj: WIEŻY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Jak nie chce Ci się malować krawędzi kół to wystarczy przejechać ołówkiem - będziesz miał kolor stalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Zamknięte zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł213 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Też tak myślę jak nie masz nic do środka wieży to lepiej zrób zamkniętą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 (edytowane) Żeby nie było, że nic nie robię... Malowanko wanny : Pomalowane koła : Zaczęta wieża : Skrzyneczka : Kanister : To tylko przymiarki gąsienicy (nudziło mi się więc założyłem sobie gumowe gąski ) : Edytowane 1 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł213 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Dawid bardzo dobrze Ci idzie I tam trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Dawid czy przód nie jest troszkę za wysoko Bo jak patrze na swojego KV to odnoszę takie wrażenie. Staraj się troszkę dokładniej szlifować koła na drugi raz. A i jeszcze jedno, możesz dać zdjęcia z góry tego karnistra co leże poziomo PS. Popraw wydechy(przyklej je w drugą stronę) pzdr Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 (edytowane) Mogę dać fotkę kanistra. Tylko troszkę niewyraźna Andrzej niech sobie podaruje tym razem te wydechy. Nie spojrzałem dobrze na instrukcje... Nie będę ich teraz odrywał bo się w złym miejscu urwą lub się połamią. (Jak kiedyś mi nie chciał trzymać klej to teraz, aż nie można oderwać po 1min. Po prostu jak spaw). Dziś zrobiłem całą wieże, lufę też. Edytowane 1 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi