bartek330 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 (edytowane) Model sklejony pare lat temu ale pomalowany tydzien temu. Efekt jest zadowalajacy lecz mogl by byc lepszy. Brakuje paru elementów i wnetrza sleepera. Jak skoncze do dam lepsze fotki bo te jakos kiepsko wyszly. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Całkiem ładnie prezentuje się Peterbilt Model jest z Italeri czy z Revella Przyznam się, że mam kloot w rozeznaniu koloru nadwozia czy to jest ciemny granat czy czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Model jest Italerki, zreszta Revell jest chyba taki sam tylko drozszy i bez owiewki której nie zalozylem. Kolor to Czarny Mat wyjdzie on jak beda fotki na dworze robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Model prezentuje się naprawdę nieźle Najbardziej podobają mi się te obrysówki drzwi, no i deska chyba ręcznie malowana Brawo!!! ...Ale zrezygnowałeś z osłon na zbiorniki a zapomniałeś dorobić schodków Jak teraz kierowca wejdzie do sleepera???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Piękna maszyna. Szwagier jeżdził takim w Stanach, na trasie NY-- California. Model jest wspaniały , popraw jadnak te schodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Nom bardzo ładnie sie prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 Ok zrobie te schodki ale zbytnio nie wiem jak Prosze o jakies konkretne zdjecia gdzie sa pokazane. Dorobie je i pokaze model z wnetrzem sleepera które troche ulepszylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 (edytowane) Schodków nie bedzie bo na zdjeciach orginalu nie ma ich. Sleeper: Model uwazam za zakonczony!! Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 A ja uważam ten model za udany i naprawdę ładny . Oby więcej takich Twoich projektów. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Mniemam, że szafeczki z półkami sam dorobiłeś Jak narazie bardzo ładnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Bardzo przepraszam, że odkopuję ten temat, ale mam zamiar skleić takie cacko i mam parę pytań. 1. Czy maska jest podnoszona, a silnik dobrze odwzorowany? 2. Jaki jest stopień trudności (1-10) 3. Jeśli silnik jest, to proszę o fotki. Pozdrawiam, Przemas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Teraz dopiero zobaczylem ten temat... Kurcze, oblednie przentuje sie czarny mat w kontrascie z tymi wszystkimi swiecacymi chromami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Z naczepą. Silnik Sorry za nieostre foki ale model wysoko na półce stoi a nie chciałem go ściągać. Model jest dosć łatwy i przyjemny w sklejaniu. Szafki sam robilem z tektóry nie moglem sie powstrzymac bo za pusto tam było. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Model naprawde efektowny, zrobił na mnie ogromne wrażenie Co do szafek- na przyszłość polecam balse ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 O to chodziło... Dzięki serdeczne Nie wiem, czy już to mówiłem, ale na prawdę model genialny Wymiatasz źąąą, Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 model bardzo ladny chyba jak skoncze tego actrosa i chwile odpoczne to zabiore sie za podobny model wlasnie za takiego amerykanca pozdrawiam i model bardzo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 To możemy zrobić małe zawody Założymy dwa równoległe tematy i forumowicze ocenią nasze modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi