star200 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 przepraszam za zrobienie burdelu w czyimś temacie prośba do moderatora żeby przeniósł posty nie dotyczące budowy bartka 330 z tego tematu na tamten viewtopic.php?p=35333#35333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) A więc budowa dobiegła końca. Troche szkoda bo przez ostatnie 15 miesięcy coś przy nim miałem do roboty i przyzwyczaiłem się do niego. To oznacza że czas znowu zbierać pieniądze na kolejny model. A na razie fotki: I to było by na tyle. Edytowane 10 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 No i gites Przydały by sie jeszcze przewody podłączeniowe za kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Łoł!!! Wykonałeś fantastyczną robotę. Co za prezencja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 WOW super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Model prezentuje się przewspaniale... Powłoka lakiernicza na najwyższym poziomie. Czystość wykonania widoczna w każdym calu modelu. Po prostu nic tylko pogratulować Mam tylko jedną małą uwagę... Kangur jakiś taki plastikowy sie wydaje... Może pomyślisz o jakimś baaardzo delikatnym bruisingu, bądź shadingu, coby uwydatnić wszystkie zakamarki etc. Jakoś mi się tam zlewa wszystko To taka moja subiektywna opinia, więc proszę mnie od razu nie zbesztać Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 bez kitu niesamowity sprzęt poprostu mnie rozwaliło jak zobaczyłem i chyba swojego będe musiał schować i już niepokazywać tutaj zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Jestem cały podziwu, Austrailczyk super wyszedł, gratulacje Bartek pozdrawiam. Bartuś o powiedz mi jaką farbą malowałeś te koguty, czy mugłbyś podać nr.farbki i co to za farbka emaliowa czy akrylowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Dzięki za miłe słowa. Przewody mogę jeszcze dorobić. Jeśli dysponujesz fotkami skąd one wychodzą i jak one wyglądają prosiłbym o udostępnienie bo nigdy tego nie robiłem. Przód wygląda na żywo dobrze i nie będę z nim nic już robić. Koguty i wszystkie lampki są malowane Humbrolem Clear 1322. Lecz ich nie malowałem tylko część maczałem w puszcze bo farbka jest wredna pod pędzel. Po zamoczeniu części trzeba zebrać nadmiar farby i uważać żeby sie równo rozeszła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 No Twój WS przykuwa uwagę przedewszystkim czystością i ogólnym wyglądem modelu. Ja bym sie jeszcze pokusił o jakieś fajne antenki przy lutserkach i może kabelki do spinania z naczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Przewody mogę jeszcze dorobić. Jeśli dysponujesz fotkami skąd one wychodzą i jak one wyglądają prosiłbym o udostępnienie bo nigdy tego nie robiłem. Ciężko fotki konkretnego trucka, ale mam kilka na których można sie wzorować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi