SAL@mander Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Na prośbę jednego z kolegów zamieszczam fotki moich ciężarówek Quote
bartek330 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Wrecker robi wrazenie. Co to za wywrotka i jakiej firmy?? I prosilbym o zdjecie gdzie doklednie pokazana jest przyczepa z drewnem Quote
SAL@mander Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Wrecker robi wrazenie. Co to za wywrotka i jakiej firmy?? I prosilbym o zdjecie gdzie doklednie pokazana jest przyczepa z drewnem jeśli chodzi o samą przyczepę to jest to samoróbka, a wywrotka to AUTOCAR f-my AMT., fotki poniżej: Quote
tornado Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Masz ładną kolekcję trucków Wnioskuję, że dawno temu sklejałeś je bo większości już nie uświadczysz w sklepie. Quote
marcinw49 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Masz świetne trucki, ale czy mógłbyś dodać kilka dokładniejszych fotek superlinera Quote
Majek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mam prosbe. Nie ukladaj wszystkich zdjec pod soba, tylko po 3 - 4 w rzedzie. Zamiast ENTERA dajesz SPACJE i wtedy nie przerzuci zdjecia na dol, tylko da obok. Lepiej sie wtedy oglada, bo nie trzeba tyle przewijac... Quote
SAL@mander Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 No właśnie zawsze zastanawiałem się co zrobić żeby były jedno obok drugiego --- dzięki. Fotki będą jutro Wszystkim dziękuje za miłe słowa. Ciężarówki pochodzą z przed 3-4 lat. Quote
elefantes Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Niezła kolekcja Same starsze modele, aż miło popatrzeć Ustawiłeś je ma się rozumieć w przypadkowej kolejności...? Zdecydowanie numer jeden dla mnie to ten pierwszy Peterbilt Wrecker Pozdrawiam. Quote
eKrystian Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Bardzo ładna kolekcja modele bardzo ładnie sa zrobione Pozdrawiam Quote
SAL@mander Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Niezła kolekcja Same starsze modele, aż miło popatrzeć Ustawiłeś je ma się rozumieć w przypadkowej kolejności...? Zdecydowanie numer jeden dla mnie to ten pierwszy Peterbilt Wrecker Pozdrawiam. Tak kolejność zupełnie przypadkowa. A ten pierwszy zrobiony został w te wakacje. Malowanie to mój pomysł Quote
Recommended Posts