SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Na prośbę jednego z kolegów zamieszczam fotki moich ciężarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Wrecker robi wrazenie. Co to za wywrotka i jakiej firmy?? I prosilbym o zdjecie gdzie doklednie pokazana jest przyczepa z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Wrecker robi wrazenie. Co to za wywrotka i jakiej firmy?? I prosilbym o zdjecie gdzie doklednie pokazana jest przyczepa z drewnem jeśli chodzi o samą przyczepę to jest to samoróbka, a wywrotka to AUTOCAR f-my AMT., fotki poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Masz ładną kolekcję trucków Wnioskuję, że dawno temu sklejałeś je bo większości już nie uświadczysz w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Masz fantastyczną kolekcje tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Masz świetne trucki, ale czy mógłbyś dodać kilka dokładniejszych fotek superlinera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Mam prosbe. Nie ukladaj wszystkich zdjec pod soba, tylko po 3 - 4 w rzedzie. Zamiast ENTERA dajesz SPACJE i wtedy nie przerzuci zdjecia na dol, tylko da obok. Lepiej sie wtedy oglada, bo nie trzeba tyle przewijac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 No właśnie zawsze zastanawiałem się co zrobić żeby były jedno obok drugiego --- dzięki. Fotki będą jutro Wszystkim dziękuje za miłe słowa. Ciężarówki pochodzą z przed 3-4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Niezła kolekcja Same starsze modele, aż miło popatrzeć Ustawiłeś je ma się rozumieć w przypadkowej kolejności...? Zdecydowanie numer jeden dla mnie to ten pierwszy Peterbilt Wrecker Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Bardzo ładna kolekcja modele bardzo ładnie sa zrobione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 5 Października 2006 Autor Share Napisano 5 Października 2006 Niezła kolekcja Same starsze modele, aż miło popatrzeć Ustawiłeś je ma się rozumieć w przypadkowej kolejności...? Zdecydowanie numer jeden dla mnie to ten pierwszy Peterbilt Wrecker Pozdrawiam. Tak kolejność zupełnie przypadkowa. A ten pierwszy zrobiony został w te wakacje. Malowanie to mój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Gratuluję! Ciekawe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi