Paweł216 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Witam pokaże moja skromną kolekcje 1.Daf XF 105 PacLease - Herpa 2.Volvo FH + Wanna (składak) Herpa 3.MAN TGX Rico - Herpa 4.MAN TGS Alfred Talke - Herpa 5.Scania R Modo - Herpa 6.Mescedes Axor K. Polak - Herpa 7.Scania R - Herpa Na Sprzedaż !!! MB Actros 30 zł MB Actros 25 zł Diodramka dopiero zaczęta Więc wszystko bedzie jeszcze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Scania R MoDo jest cudna ! TGS Alfred Talke-bardzo ładny zestaw Fajny też jest szwedzki zestaw drogowy Scania R Ogółem ładne modele w kolekcji P.S. Zrób kiedyś MoDo bardziej obszerną sesje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Jak skończe diodramke wstawie wtedy fotki xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 No to powoli tworzy sie nam forum w skali 1/87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Proponował bym założyć do tego odpowiedni dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Proponował bym założyć do tego odpowiedni dział Z tego co wiem raczej nie da rady bo potem by chciało za dużo osób np. z samolotów,śmigłowców,statków itp. A co Brat do twojej kolekcji to znasz już moje zdanie. Niedługo wpadnę do Ciebie to zobaczę wszystko na własne oczy. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Witam A ja tam wogle bym zrobił,że ciężarówki osobno i osobowe osobno.To tylko moje skromne zdanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 No nawet fajne. Ale najdroższy, musiał być Alfred Talke( przynajmniej jeden z najdroższych). Czekam ale diromiarke zrób na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Osobówki i ciężarowe to bardzo dobry podział... Trza by było napisać prośbę do ADMINA.... A tak poza tym SZACUN dla NIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Najdroższy był ,,MoDo,, Bo prawie 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi