Góra Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Wojtek a te wrota przy naczepie to masz otwierane czy na stałe tak przyklejone? Ogólnie model całkiem spoko. W przyszłym tygodniu obgadamy to przy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Niestety drzwi zrobiłem na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Czy ja dobrze widzę, ża ładunkiem jest paczka chusteczek higienicznych marki Regina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Tak i kompletnie psuje to cały efekt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Tak i kompletnie psuje to cały efekt Pozdrawiam To tylko miało pokazać, że jest ładunek, a ty się znów czepiasz ScaniaV8 co z tego, że paczka chusteczek przeszkadza Ci to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Ojj Wojtku po co te nerwy ? Racja pokazać, że jest ładunek, ale powiedz sam czy nie lepiej by wyglądała np. jakaś paleta z paczkami czy coś takiego ? Powiedzenie, że ma tylko coś pokazać trochę bez sensu, przecież naczepa może być jednocześnie pusta i tyle. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Bo Wojtek nie umi przyjąć krytyki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 ScaniaV8 też za każdym razem odnoszę takie odczucia... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Tak i kompletnie psuje to cały efekt Pozdrawiam To tylko miało pokazać, że jest ładunek, a ty się znów czepiasz ScaniaV8 co z tego, że paczka chusteczek przeszkadza Ci to. Co się tak irytujesz?? To już lepiej nic nie dawać niż paczkę chusteczek. Ty bardzo fajne rzeczy robisz z drewna to co za problem zrobić z 3 paletki a na tym mini paczuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Ludzie dajmy spokój a nerwy w kieszeń Wojtek dał chusteczki bo tak chciał i może nie był to najlepszy pomysł ale to jego sprawa tak jak i model i nie kłócić mi się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 To znaczy ja powiem tak, dałem chusteczki ponieważ zrobiłem otwierane drzwi w naczepie a nie chciałem żeby, wyglądało to na przestrzał, że naczepa jest pusta to po pierwsze. Po drugie widziałem u jednego kolegi w naczepie, paczki chusteczek to była plandeka, a naczepa była po brzegi wypełniona chusteczkami z firmy Velvet. Nie będę zdradzać kto taką naczepę robił, bo na pewno nie jest to kolega z tego forum, ktoś kto widział ten model może wie o kim mówię. A po trzecie to już w większości moich modeli, mam otwierane drzwi w naczepach i zawsze widać, jakiś ładunek ( np. paletę z małym ładunkiem. P.s Umie przyjąć krytykę i żart, ale nie lubię głupiego fanzolenia pod moim nosem tak powiem co nie którym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 to mogłeś już zrobić te chusteczki w 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Bo widziałem u kogoś to też zrobie Chłopie robisz modele jak uważasz,ale jak dla mnie to przesadzasz Koniec OT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Dostałem to od Wojtka n PW: To już się byś mógł zamknąć i nic nie gadać. Zachowaj zbędne chamstwo dla siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Boże jaki tyś jest .......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Ty Wojtek uspokuj się,bo zachowujesz się jak dziecko neo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 uwazam zbetną tą dyskusje, może niech któryś moderator zrobi tu porzadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 uwazam zbetną tą dyskusje, może niech któryś moderator zrobi tu porzadek. Tak najlepiej powiedzieć, zamknąć znowu ten dział, jak poprzedni nie zgadzam się po prostu prosze o Moderatora, żeby przedyskutował ze ScaniąV8 żeby mnie nie zaczepiał więcej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam Jak zaczepiał,my Ci tylko mówimy błedy a Ty się rzucasz z nożami. Pozdrawiam PS.Odchodze z tego forum,prosze o usunięcie mojego konta przez administratora Podziękujcie Wojtkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 ScaniaV8 aleś rzucił teraz fochem, jakby tak każdy miał się obrażać na bzdety to by tu świeciło pustkami. Nie ma co się żreć tylko więcej dystansu a zobaczysz to w innym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 ScaniaV8 to co napisał Ci na PW Wojtek Tul powinieneś zostawić dla siebie, a nie wywlekać na forum publiczne. Oboje zachowujecie się jak małe dzieciaki. A Ty Wojtek skoro wystawiłeś model w Galerii, to musisz również liczyć się z krytycznymi opinioami, a nie oczekiwać, ze wszyscy będą tylko piać z zachwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 A Ty Wojtek skoro wystawiłeś model w Galerii, to musisz również liczyć się z krytycznymi opinioami, a nie oczekiwać, ze wszyscy będą tylko piać z zachwytu. Mądre słowa, a po drugie Wojtek weź z tematu wiadomości wywal "zapraszam do oglądania", bo jak ktoś chce to zobaczy a jak nie to nie i według mnie ta część tematu jest bezsensowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Witam! Model bardzo ładny. Lakier położyłeś bez zarzutu. Podoba mi się okablowanie pod naczepą i kolorystyka modelu. Plus także za podstawkę i gablotkę. Jedynie razi mnie fioletowa część w silniku oraz jak koledzy już pisali nie przypadły mi do gustu felgi w naczepie no i załadunek. Ogólnie mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Nie będę zdradzać kto taką naczepę robił, bo na pewno nie jest to kolega z tego forum Jakby to była tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Nie będę zdradzać kto taką naczepę robił, bo na pewno nie jest to kolega z tego forum Jakby to była tajemnica To nie jest tajemnica, ale producenta się nie ujawnia przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi