Mirek66 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Witam !!!! Chciał bym przedstawić do waszej oceny efekt mojej długiej pracy. Przy pracy nad modelem wzorowałem się na zdjęciu które umieszczam poniżej: Załogantów zrobiłem jako dodatek do pojazdu , wykonanie ich ciągle pozostawia wiele do życzenia Wszelkie uwagi i sugestie na które liczę są mile widziane . POZDRAWIAM Mirek. P.S. Fotki ciagle w systemie raczkującym a relacja z budowy znajduje się tutaj : http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=37786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Jest piękna Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Bardzo ładna Panterka. Super się prezentuje. Miła dla mych oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Naprawdę mi się podoba , bardzo dobrze wyszło brudzenie - nie za mocne nie za słabe. Gratuluję świetnie wykonanego kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 bardzo ladna, ani za malo ani za bardzo pobrudzona, tak jak trzeba. mam pytanie - co to jest to na lince na ostatnim zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Jak to może być Normandia, skoro typ wydechów i wentylator nad silnikiem są z końca 1944 roku? Gratuluję ładnie wykonanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Brawo Mirku za wykonanie, cieszę się że trzymasz się swojego stylu budowy i nie próbujesz go zmieniać. Jest bardzo fajnie, szczególny plus za włazy w kolorze minii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 Dziękuję koledzy za pozytywne opinie N a lince wiszą ostrogi na zdjęciu ich niema ale z lewej strony kto wie To nie ja napisałem Normandia to było na fotce . Jakubie dziękuję za pamięć co do stylu to chyba zmiany w mim wieku są nie zdrowe a co u ciebie dawno nic nie pokazywałeś . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 To nie ja napisałem Normandia to było na fotce . Domyślam się, dlatego nie oskarżam Cię o to Jeszcze raz gratuluję (a co do figurek, to chciałbym robić przynajmniej takie jak Ty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Zdjęcie przedstawia najprawdopodobniej pojazd z Czech. Mnie się bardzo podoba typ kamuflażu i jego wykonanie. Wzorcowo zapisuje sobie ten układ dla swojej kolejnej Pantery. Warto jednak abyś pomyślał nad fototrawionkami - te smart kitowe elementy typu stelaże na zapas gąsienic jest jednak znacznie przeskalowany. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Nie interesuję się niemczyzną, także raczej nie komentuję tego typu modeli, ale...urzekła mnie twoja...pantera. Super smaczki, ta minia pod zerwanym zipem (że tak napiszę po wschodniemu;)), koło bez bandaża, delikatny pyłek na układzie jezdnym, ekstra. Kwintesencją jest jednak to malowanie. Zwashowana jest super, widać chyba rainsy, aż czuć tą stal pancerną. Napisz jak możesz krok po kroku jak ją malowałeś (czym, jaka kolejność itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Super, kolejny świetny model!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 tankista 17 myślę iż do każdego pojazdu będę robił figurki to może się człowiek w końcu nauczy czego i tobie życzę . rollingstones czekam na twój model a co do dodatków masz rację gdyż stelaż na gąski to nieporozumienie nad którym trzeba sporo popracować aby umieścić tam gąski author 21 dzięki . Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi