Mirek66 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Witam! Model sklejony jakiś czas temu malowany Humbrollami. Ślady eksploatacji wykonałem przy pomocy olejnych farb Artystycznych oraz pigmentów i suchych pasteli . Wszelkie opinie oraz sugestie i uwagi od nośnie modelu są mile widziane. POZDRAWIAM Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 no fajnie Mirek, bardzo ładne zrobiłeś go, ale choć kompletnie nic nie wiem o współczesnej broni wojsk Izraela to myślę że powinien on mieć jakieś kulki na pancerzu, całym chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Powierzchnię antypoślizgową a nie kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Na innym forum już chwaliłem No to teraz "Dwójka" będzie jeszcze lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Heh, siman trójeczka jest fajna, ale nie z Academy - ilość baboli w tym modelu po prostu powala, lepiej inwestnąć w Legenda Simana III Dor Daleda i mieć z głowy problem... Malarsko fajnie Mirku jak zwykle, ale merytorycznie hmmm... jest źle. Rozmawiając kiedyś z Barthassem, ustaliliśmy że chcąc zbudować fajny model z tego zestawu trzeba kupić, kompletną wieżę z Legend Productions, tylne kosze z Legenda, boczne fartuchy z Legenda i jeszcze do tego wszystkie koła z Legenda, reszta (taka mała reszta ) mogłaby zostać. A no i gąski też do wymiany - Friulmodel robi, więc tu akurat kłopot z głowy. Pocieszę Cię, że Siman II udał się Academy bardziej, ale też wymaga poprawek choć już nie tak wielkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Dziękuję koledzy teraz to i ja o tym wszystkim wiem Poczekam na nowy wypust gdyż zwaloryzować go tak jak pisze Jakub musiałbym sprzedać auto a na to chyba moja żona by nie poszła . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Hmm.. oceniłbym ale "Zdjęcie czasowo niedostępne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Hmm u mnie są tylko mojej małej galerii nie ma do jutra gdyż za póżno przelałem kasę na fotosik Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Mirku już dawno powinieneś zrezygnować z fotosika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba ten modelik. A jako, że totalnie nie znam się na IDF to mi błędy merytoryczne nie przeszkadzają. Mógłbyś tylko napisać co w tym modelu jest z pudła a co jest dorabiane, dodawane? Bo jeśli 95% tego to OOB to bym się skusił na taki model kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 No kurde, no nie mogę, jak ty robisz takie fajowe cieniowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Model bez przeróbek prosto z pudla dodałem tylko pakunki . Tomek musisz zainwestować w aero gdyż pędzlem to paru ludzi potrafi ale nie ja reszta to oleje i pastele . Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Pięknie, pięknie. Trochę taśma od kmu mi się nie podoba, ale poza tym bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi