-lotus98- Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 (edytowane) O to mój stary radziecki modelik. Proszę o komentarze. Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Na zdjęciach zbyt wiele nie widać. Kiepski pomysł żeby jako tło używać kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Tak wiem że kanapa to ne brystol ale nie mialem czsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 Widze że tak wam sie niepodoba że nie piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Za wiele nie widać na tych fotkach, zrób porządne zdjęcia to się odezwiemy Na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że z tym białym kamo(?) wygląda jakby go jakiś gigantyczny ptak osrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 To nie jest biale tylko pustynne to wina zdjec dlatego wyglada jak biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 To nie jest biale tylko pustynne to wina zdjec dlatego wyglada jak biale To wstaw lepsze zdjęcia, na tych kompletnie nic nie widać, nie dziw się, że nikt nie komentuje, bo tak naprawdę na podstawie czego ktoś ma wyrazić swoją opinię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że z tym białym kamo(?) wygląda jakby go jakiś gigantyczny ptak osrał Smile ...popłakałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 NOWE FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Jezu co to jest, on wygląda jakby 100 lat stał po rynną i rdzewiał. Moja propozycja do kreta z nim i jeszcze raz go pomaluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Jezu co to jest, on wygląda jakby 100 lat stał po rynną i rdzewiał. Moja propozycja do kreta z nim i jeszcze raz go pomaluj. Po co? Nie marnuj farby, błota czasu na to g.... to jest jeżdżąca zabawka dla Chińskich dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Ogólnie mówiąc jest słabo... Niechlujnie pomalowany, niechlujnie sklejony, nawet moczenie w krecie nic nie da, bo to nie model, tylko zabawka z grubsza przypominająca T-90... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 To jest modelik firmy Kitech czy jakoś tak się to pisze, jakiś koreańczyk z silniczkiem - wiem bo dostałem 2 lata temu taki na imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Niestety mimo lepszych zdjęć dalej kamo wygląda jak kupa gigantycznego ptaka... Na dodatek bardzo rozsmarowana po całości Ale model ma fajny kolorek na robienie z niego jakiegoś starego wraku z bitwy - tylko wywal to białe plamy, zrób dziurę po pocisku i jakieś ślady, żeby było widać że jakiś czas już stoi taki rozwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzieki za komentarze. Barcel tylko w ktorym miejscu by zrobic tom dziure jeszcze sie zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 T-90 po przejściu niemieckiej pięści pancernej śpieszącej na pomoc wojskom polskim broniącym linii Wisły przed wschodnią napaścią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam jestem tu nowy, mistrzem modelarstwa nie jestem, maluje pędzlem i nie brudze, ale na Boga coś ty mu zrobił. Co to za kamo miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Sklejalem i malowalem go jakies 2 lata temu. Kamoo bylo pustynne ale chcialem go pobrudzic i tak zrobilem wyglada tak jak wyglada. Ale mówie że maloalem go jakies 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Kolego Lotus, pierwsze primo, trochę samokrytyki nie zaszkodziło jeszcze nikomu. Drugie primo, to, że malowałeś(paćkałeś) model 2 lata temu, nie ma żadnego znaczenia, dlaczego, patrz punkt pierwszy. Trzecie primo ultimo, pewnie dopiero zaczynasz bawić się w modelarstwo, poczytaj na forum dział pt. Jak to zrobić i pokazać, potrenuj na przykład na tym modelu, i wtedy kiedy dojdzieś do pewnej wprawy, zrób zdjęcia, na których będzie widać troszkę więcej i nam pokaż. Będziesz mógł być pewien, że opinie będą znacznie bardziej wyważone i pozytywnie nakręcą do dalszej zabawy. Dodam od siebie, że w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby pokazywać swoje pierwsze modele, no chyba że w specjalnie do tego przeznaczonym temacie. ps. był taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Hehehe niezła masakra . najpierw pomaluj 1 model normalnie a potem sie baw w brudzenie przy następnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi