Super Moderator jawkers Napisano 30 Marca 2009 Super Moderator Share Napisano 30 Marca 2009 Witam. Co będę się rozpisywał, zobaczcie sami co jest w zawartości pudełka. Pudełko. Kalkomanie. Wypraski. + Instrukcja i Opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Bardzo dziwne bo ja tą samą scanie kupiłem kilka kilka lat temu i kabinę mam zółtą i wypraski były bardzo dobrze zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Szare ramki i bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 No Scania wygląda bardzo obiecująco. Według mnie super model, może kiedyś go skleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Fajna jest ta Scania mam na nią chrapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Jaka jest cena tej scanii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion1971 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Macie racje warto ją kupić zrobić ją jak foto widać i do tego zaczekać na naczepę wywrotkę i też pomalować na żółciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Naczepa żółta nie, dajmy kontrast może szarawa. Ja ją zrobię z białym kontenerem z GLS'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion1971 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Zgodzę się może być i szarawa a w sumie to każdy kolor będzie pasował zależy kto do jakiej ciężarówki ją dopasuje sam czekam z upragnieniem na tą wywrotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 To jest temat o in-boxach, czy o tym jak będziecie w przyszłości malować model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Reedycja Volvo #735, TA, jest dokładnie w takich samych kolorach jak reedycyjna Scania - białe wypraski kabiny, czarne - silnika, szare - ramy. Miałem też ten model w pierwszej edycji, gdzie kabina była niebieska, a rama czarna (plastik). Widać, że Italerka zaczęła stosować jakąś nową politykę kolorystyczną reedycji. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Może barwnik do tworzywa im się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T34KW2 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Czy ten model nada się dla początkującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dla początkującego polecam MAN TGA XXL no. 3811, albo DAF 95XF SSC no. 3807 - są już częściowo sklejone - rama np. więc będzie idealny. Scania jest dość trudna do spasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Czy koła tej Scani obracaja sie? bo mam zamiar ja kupic z naczepa italeri dumper trailer schmitz cargobull. Powiedzcie co sadzicie o tym zestawie co mam zamiar sobie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Koła w scani obracaja się, Wanny jeszcze nie posiadam, ale patrzac na zdjecia wyprasek to koła tez musza sie obracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Podejrzewam, że we wszystkich modelach Italeri/Revell/AMT koła się obracają. Jedyne nieobracające się koła widziałem w przypadku zastosowania konwersji, np. piasty z KFS. Nie wszystkie ciągniki mają za to skręcane koła przednie - przednie osie sztywne mają modele uproszczone, czyli np. DAFy XF, MANy TGA czy Volva VN-ki. W przypadku Revell'a brak skręcanych kół jest w strażakach Atego czy Neoplanie. Jeśli chodzi o zestaw Scania 144L + Wanna Schmitz, to moim zdaniem, jest to bardzo typowy zestaw, widywany na polskich drogach. Scania idealnie pasuje do takiej naczepy, zresztą sam zobacz, jakie zdjęcie niedawno cyknąłem (w technice HDR): Wprawdzie to inna wanna i 164L, ale z niskim dachem. Mieszkam w zagłębiu kopalnianym i "autostradowo-budowlanym", takich zestawów widuję codziennie kilka (jeżdżą do nas po węgiel i z materiałami na budowę autostrady). Pasują do siebie "jak ulał" Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Dzieki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 ej a nie jest to fotka z rybnika na rondzie jak wjezdzasz od strony raciborza kolo bp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 ej a nie jest to fotka z rybnika na rondzie jak wjezdzasz od strony raciborza kolo bp?? No, no... Gratuluję spostrzegawczości... Po czym poznałeś? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 JA chyba wiem. Obok ciężarówki z firmy "MEXEM" widać taką "reklamówkę" bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 no tez bo mieszkam w rydułtowach i kojazy mi sie ten widok bo to jest chyba na rondzie levin albo jakos tak i widac troszke bp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Rydułtowy-miejscowosc miedzy rybnikiem a raciborzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi