Messer Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam. I mnie udało wyrobić się w terminie z budową modelu. Jest to mój trzeci model ciężarówki dlatego nie spodziewajcie się ideału. Model uległ dość licznym modyfikacjom - zmienione wnętrze mojego pomysłu, tylny zderzak, kilka nowych dodatków. Najważniejsze jednak są dla mnie grafiki - to nad nimi spędziłem najwięcej czasu- i nie ukrywam że był to czas mile spędzony. Dopiero przeglądając fotki zauważyłem brak znaczka na grilu Nie ma tez przewodów do naczepy bo zabrakło mi odpowiedniego drutu. Model podlega ocenie. Warsztat: viewtopic.php?t=11967 Widok z okienka dachowego. No i fotki w półmroku ( jak już naprawdę będzie ciemno to dodam nowe foty). I oto powód dla którego zrobiłem napis w plexi Kilka fotek wnętrza z warsztatu: Dodatkowe fotki z dzisiejszego wieczoru ( tylko kilka bo nie mogę dojść do ładu z aparatem) Proszę nie bić za mocno Pozdrawiam Messer Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Choć jestem laikiem w truckach to dla mnie miodzio Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Super model. Malowanie Primo Gusto. Cały czas wchodziłem na warsztat, że by zobaczyć jak Ci idzie, ale teraz już widzę jaki super model mam przed oczyma. Malowanie, wnętrze ogólnie wszystko zrobione na wysokim poziomie. za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Jeden z niewielu ciągników, które zrobiły na mnie wrażenie Malowanko super, podświetlenie też tylko ten napis Flame jak dla mnie kasztaniasty :P ale to tylko moje zdanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Dal mnie bomba Malowanie jak zawsze świetne ,wnętrze jest nieziemskie . Cóż więcej powiedzieć ... Może tylko że model nie jest dokładnie wyczyszczony .Trochę nie pasują mi do trucka neony ,w progach Ale za wkład pracy wielkie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Ale malunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Jesteś dla mnie miszczem model przezętuje się kozacko a zwłaszcza tylny zderzak ukłony dla miszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Punio jeśli jestem dla Ciebie "miszczem" to raczej dobrze o mnie nie świadczy Bodzio model czyściłem ale A) robiłem to w pośpiechu ( bo słońce wyszło), B) skubany model się elektryzuje i przyciąga wszelkie syfy... Dzięki za komentarze Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Hej! Na cywilach, a tym bardzej na ciężarówkach nie znam się zupełnie ale takie malowanie trzeba doceniać! Super efekt! Jestem pod wrażeniem osiągniętego rezultatu i umiejętności Brawo Pozdrawiam Ipkinss Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 fiuuu,fiuuu,pieknie.ten orzel i plominie sa mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) Malowanie zaiste mistrzowskie gorzej z polerką bo widać mnóstwo rysek na dachu. Bardzo ładne wnętrze, ale nie widzi mi się fotel pasażera - może daltego że przed godzinką wróciłem od dentysty, a tam podobny mają Tak czy owak model piękny jest Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 A mnie po prostu zatkało. Mam w poczekalni jednego trucka i aż się boję go zaczynać, bo ani trochę nie wyjdzie tak dobrze, jak Twój... Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie przepadam za truckami ale ten wygląda nieźle. Oczywiście lakier niedopolerowany no i te opony - wyglądają za plastikowo - trzeba byłe je prysnąć farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 koksik750 opony są gumowe i były malowane czarnym matem - może to wina fotek w słońcu Co do lakieru - ja nie siedzę w cywilach i polerka jest dla mnie czymś nowym dlatego wygląda to tak jak wygląda Dziękuje wszystkim za komentarze Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Hmm... Co ja mogę powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Jak już wcześniej pisałem malowanie bezdyskusyjnie "miodowe"podświetlenie super ale moim zdaniem migacze z tyłu mogły być bardziej pomarańczowe .I mam pytanie ,czy to wina zdjęcia czy pod prawym reflektorem jest szparka?No a na koniec masz u mnie za wkład własny i masę pracy jaką włożyłeś w ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Mipan spasowanie kloszy jest tragiczne- są naciągnięte do granic możliwości a mimo to jest mała szparka... Co do tylnych kloszy - gdy są zapalone są pomarańczowe - w słońcu wyglądają dość blado... Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Witam Dzisiaj doszła nagroda od firmy Kuchmodel i nie mogłem sie powstrzymać by nie cyknąć kilku fot z VN'ką Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Grats, ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Model po prostu super a te płomienie i oświetlenie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Gratulacje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Nagroda fajna a Volvo jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Super wykonanie , oświetlenie pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz ten temat zauważyłem, w każdym razie model wykonany po mistrzowsku!!! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Co tu dużo gadać, model prezentuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi