Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Zrobiłeś figurkę, a nie wiesz do czego służy drucik ? Każde ogniwko łączysz z kolejnym drucikiem wkładanym do dziurek, które się nakładają, jak w prawdziwych gąsienicach. Odlew ARMO, który ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Zabezpiecza się to jakoś przed wypadnięciem? ARMO nr 35016... będę chciał dołączyć do projektu Wrzesień To dziś walczę z firulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Tak, po włożeniu drucika i docięciu kapeczka kleju. Ja używałem zamoczonej lekko w super glue wykałaczkii. ARMO 35016 - no to żeś się szarpnął bacie ! Trzymam kciuki i dołączaj! Jak złożysz dziś obie taśmy to jesteś MASTAH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 a ile ogniw wchodzi na stronę bo chyba nie po 120? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 ha ha już mam półtorej gąsienicy .... żona mi pomogła ale szybko się znudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Normalnie, w oryginale chyba 110 ale mi weszło +/- 100, troszkę się pogubiły wymiary to tu, to tam ale i tak nikt tego liczyć nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Nawiązując do Twojego poradnika o TKS model tankietki z ARMO to te same formy co reszta modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 ARMO robi tankietkę ? Chyba tylko w wersji z Ursusem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 No i na prowadnicy kolejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 aaaaaaaaa no to ja tego w rękach nie miałem i pewnie szybko nie będę miał. Zakładam że są lepsze niż te powszechnie znane, ale to tylko domniemanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 A może mi się pokićkało z 5 stars model???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Czy Ty używasz gadu gadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Pociągowe karace robi 5 Star http://www.jadarhobby.pl/star-models-m-95.html ARMO chyba robi raczej cieżarufy http://www.jadarhobby.pl/armo-jadarmodel-m-9.html?page=1&sort=2a Ale żeśmy napłodzili postów w próżnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 miałem Ci zaśmiecać poradnik ??? Lepiej tu się po produkować jak mi się zasięg na bluconekcie poprawi to wrzucę parę fot żeby nie było ze tylko gadamy no i zacznę projekt Wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 W zestawie "5 Stars Models" 35014 Jadaru Drezyna TK jest poza drezyną z żywicy tankietka TKS RPM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Jarek serio ? z RPM, ale porażka :( tyle pieniędzy i taki kaszan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 średnia drezyna pancerna TK z TKS Zestaw zawiera: - wysokiej jakości model żywiczny w skali 1/35; - Tankietka TKS - model plastikowy firmy RPM; - szczegółową instrukcję składania; - odcinek toru; i wszystko jasne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Klęska Mości Panowie, marność nad marnościami i wszystko marność. Teraz to już tylko iść spać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Jak mila niespodzianka mnie dziś spotkała wracam sobie z pracy a tu na stole leżą poskładane firulki żona skwitowała: no co nudziło mi się to prawie jak paznokcie.... i jak tu nie kochać kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Parę fotek z postępu prac dużo się nie zmieniło. Dołożyłem lampy oczywiście dojdzie kabel łączący je z kadlubem Efekt nudzenia się mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Panie Inżynierze ! Ja robię ciągle słabe fotki, ale nawet jako laik w tej dziedzinie sugerował bym Ci robienie zdjęć czy świetle dziennym, na jednolitym (czarne, niebieskie) tle, używając opcji marko/supermakro itp. Model się rozwija ale trochę mnie niepokoją te kropy po aero, tak mocno Ci pluje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Model się rozwija ale trochę mnie niepokoją te kropy po aero, tak mocno Ci pluje ? Te kropki to po podkładzie który podobno "czepi" się wszystkiego fajnie po nim się maluje akrylami nie zalewa detali i jest gotowy w sprayu a co do zdjęć jak jest widno to jestem w pracy i weź tu rób zdjęcia przy dziennym świetle mój aparacik to samsung 7 mln pikseli i zdjęcia robione w makro z tym tłem to pomyślę ale zaraz moja luba powie że niedługo to cały pokój zagracę moimi zabawkami Zastanawiam się czy zaczynać projekt wrzesień z tym moim armo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Ja bym zaczynał ;) dawno tu nie było 4TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2009 ale to nie jest 4 tp........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 ale ze mnie koras ! Przepraszam Myski79 to przez ten rosyjski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi