eKrystian Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Krystian spokojnie... Chłopak się interesuje kolegą z forum i bardzo dobrze... Aj tam ! I nie wyskakuje tylko po prostu napisałem co myślałem. A co do Mana wszystko Marcin wygląda cacy fotel Pasażera elegancki heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Chrom troche słaby ale ujdzie , fotele przecudne są , całosc ładnie . A ta jedna felga to otwor wyciety zamiast centralnie to ma lakos krzywo ;/ nie wiem co jest . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 23 Listopada 2007 Autor Share Napisano 23 Listopada 2007 takie zludzenie:P a poza tym to pierwsze takie moje felgi wiec prosze o wyrozumialosc. Budy beda biale, tzn juz czesciowo sa a kabinka bedzie pomaranczowa albo jaskrawo zielona, nie wime na co sie zdecyduje Sprzeg mam odlany od Milosza z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Czy mnie wzrok myli czy dałeś szerokie laczki z tyłu? Rozumiem że to tylko tak na chwilę. Jeśli nie to zmień to. Żaden producent nigdy jeszcze czegoś takiego się nie podjął bo po prostu by opony wychodził za obrys auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Mi sie wydaje ze tutaj jest krzywo , albo mi sie cos pierniczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Mi sie wydaje ze tutaj jest krzywo , albo mi sie cos pierniczy . Ja też tak sądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 I ja też tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Mysle ze to nie jest złudzenie , pewnie wada wypraski , ciekawe jak to koło będzie wyglądało jak je załozysz , według dziury powinno być krzywo ;/ . proponował bym to jakos zakleic albo zaszpachlować i nawiercic na środku . przynajmnie bedze prosto stało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 A ja mam wrażenie, że kolega Marcin wycinał piasty w tych felgach, a potem zostały one krzywo przyklejone, albo nie są jeszcze przyklejone i tak się przesunęły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Paffko dokladnie:) Przykleje je dopiero jak przymocuje pierwszego z blizniakow:) Edler mylisz sie:) oto dowod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 AAA Oś napędowa jest normalna, a ostatnia oś WLECZONA jest na super singlu ;) Takie numery to znam i jak widzę takie coś to się rozpływam xD A masz odpowiednio przycięte tylne nadkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Za piasty zwracam honor , ale wyglądają jak przyklejone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 (edytowane) Marcin bys mogl pokazac Zdjecie tego Sprzegu z Gory dzieki . Pozdrawiam Edytowane 26 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 skyline naucz się używać cytatu bo zacytowałeś mnie niby że to pisałem a to Marcin pisał. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Przepraszam Krystian zle mi sie zaznaczylo juz zmienilem posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Ok nie ma problemu Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 26 Listopada 2007 Autor Share Napisano 26 Listopada 2007 Nadkoli nie przycinalem bo stwierdzilem ze moge sobie z tym nie poradzic, a wiesz zapewne jak takie same dostac na rynku Pomalowane juz na wyjsciowo nadkola:) tylnie panele przymiareczka... Skyline dla Ciebie fota sprzegu Soryy za jakosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 No twoj jakos wyglada jak prawdziwy ,a moj taki zwykly jak w ciagnikach rolniczych ale mysle ze z biegiem czasu wymienie. A Milosz bedzie mial jeszcze takie sprzega bo jak tak to bede zainteresowany zreszta jestem tylko niewiem czy ma jeszcze A jeszcze jedno mozesz zrobic fotke dyszla bo tez chcialbym zobaczyc z czego ty zrobiles dyszelek . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Myślę ze skrócenie nadkoli nie jest trudne, wystarczy że rozetniesz w środku i wyciąć skleić, jest też 2 opcja, Przedłuż mocowanie koła, tak jak jest w pusherach ;) żeby obręcz tylnego koła była na równi z osią napędzaną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 Dyszel zrobilem z pcv. Jak skoncze malowac dasm foto:) A edler mozesz dokladiej opisac, bo nie rozumiem. Kola 3 osi sa na rowni z kolami osi napedowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 I o to chodzi ;) Tylko że w tym zdjęciu co dałeś nadkole ostatniej osi wleczonej jest węższe niż osi napędowej, rozumiem że Ty tego nie zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Sledze temat ...... długo.I coraz bardziej sie wciągam.Model ładnie ci idze.a ten sprzęg z kąd zamówiłeś?Powodzenia w dalszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a ten sprzęg z kąd zamówiłeś? Skąd...A po drugie czytaj ! Dowiesz się skąd ma ten sprzęg. @Marcin: Przyczepa Ci trochę nie wyszła. Z tego co wiem rama przyczepy w przypadku tridemu powinna być na równi a nawet niżej niż rama przy solówce. A więc dlaczego u Ciebie rama w przyczepie jest znacznie wyżej niż rama solówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 hmmmm teraz mnie Smal zagiales.... Szczerze powiedziawszy to nie wiem czemu tak jest. Mam juz dorobiona podrame i z nia buda solowki bedzie wyzej jak w przyczepie. Truckerek93 sprzeg mam od Milosza z Krakowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Truckerek93 sprzeg mam od Milosza z Krakowa!! Ma moze gg albo jest zalogowany tu na tym forum ?? jezeli tak to podaj login ,a jak ma gg to podaj na PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi