Aishu93 Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Mój pierwszy model. Szczegóły z budowy są tu: http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=14431&postdays=0&postorder=asc&start=0 Armatka malowana była farbami tamiya: całość olive drab (rozjaśniana białą) i red brown - materacyki. A, i odrobina jakiejś metalicznej humbrola na końcówkę ogona. Następnie trochę została zapaskudzona brązową olejną i na koniec przyprószona pastelami agama (piaskową i białą) oraz firmy mig (dry mud). A to niby miał być zdarty do żywego metal... Będę wdzięczna za każdy komentarz i z góry obiecuję że następny model będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Bardzo ładna, czysto sklejona i fajnie przybrudzona. Pierwszy model? Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Bardzo ładny, czysto sklejony i fajnie przybrudzony model armatky. Jezely to pierwszy model, gratuluje. Tutaj jest opis budowy mojego modelu tej armatky. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=10133&p=162979#p162979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Już pisałem w warsztacie, model prezentuje się wyśmienicie jak na pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Bardzo fajny, tematyka coraz częściej poruszana, ale modelik bardzo fajnie wyszedł. Brudzenia nadaje fajnego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aishu93 Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Dziękuję za pochwały. Ja dopiero ze zdjęć zauważyłam trzy duże dziury na boku opony. Ale wstyd Czy to są właśnie te ślady po wypychaczach? Milanie, super Ci wyszła ta Twoja armatka. Dużo lepsza od mojej - choć o to pewnie nietrudno. Ale opony to masz każdą w inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Aishu 93 , masz racje nie zauwazylem tego w trakcie budowy . Bede musial naprawic tego bledu, lub zrobic nowego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Dla mnie za model masz 5 ++++++++++. Minusem są te otwory na oponach. Może zdecydujesz się zaszpachlować je? Bardzo rażą te wklęśnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Zaszpachluj te otwory czym prędzej i po sprawie, szpachla to takie cudowne narzędzie modelarskie ... ten zapach, ten stan skupienia mmm sam smak Tak na poważnie to armatka pierwsza klasa, mała rzecz a cieszy oko. Oceniać nie będę bo to nie szkolne ZPT ale przyznam, że działka zazdroszczę. Oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Super wyszła ta armatka, brakuje tylko obsługi. Brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi