dd1968 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 (edited) Tak jak obiecałem, tak zrobiłem. 274 fotki Su-22M4. jeżeli kogoś nie zadowalają to proszę o informację to dorobię jeszcze. Sorki za nie najlepszą jakość. Kadłub. Kabina Podwozie. Stateczniki, skrzydła i to, co pod skrzydłami. Sprzęt lotniskowo hangarowy. Urządzenie holownicze „wodzidło” Drabinki. Edited June 13, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd1968 Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 Zgodnie z wcześniejszą obietnicą zamieszczam walkaround szparki.Nie jest on już tak obszerny jak bojówki, ale też różnic nie ma wiele. Podwozie i ruchome części skrzydeł są takie same, a nieruchome różnią się ilością belek i brakiem działka w lewym skrzydle. Jeżeli ktoś będzie potrzebował fotek tych elementów to znajdzie je w poście z bojówka. Sorki za nie najlepszą jakość zdjęć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd1968 Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 (edited) W związku z często otrzymywanymi pytaniami o fotkę danego detalu, postanowiłem zrobić "najlepszy na świecie" walkaround Su-22. Sądzę że fotki które zamieszczę będą zawierały wszystko to, czego modelarz potrzebuje do zrobienia dobrego modelu. Jednocześnie informuję że jeżeli ktoś napisze do mnie maila z prośbą o fotę czegoś czego nie ma w walkaroundzie ( w co szczerze wątpię) to dostanie fotkę , ale dopiero wtedy gdy zamieści zdjęcia swojego modelu na których będzie widać że rzeczywiście jest mu ona potrzebna do dalszej budowy modelu. Proszę o wyrozumiałość , ale ja naprawdę mam mało czasu, a prośby o fotki są częste. Autorem fotek jestem ja oraz Irek-M1 Miało być jutro, ale będzie dziś. Kolejne 200 fotek Ciąg dalszy jutro. No i stało się "jutro", czyli kolejne 200 fotek. Edited June 14, 2008 by Guest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dd1968 Posted June 14, 2008 Author Share Posted June 14, 2008 Nie wiem dlaczego nie udawało mi się wkleić wszystkich fotek w jednym miejscu. Musiałem stworzyć nowego posta. Co suka ma w środku, czyli to czego na ogół nie widać. To już wszystkie fotki. Możliwe że będzie jeszcze mały bonusik, ale to już w innym terminie. Jeżeli mod da radę to proszę o połączenie postów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ps. Moze dasz jeszcze jakies ciekawe malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 dd1968, podniosłeś poprzeczkę baaaaardzo wysoko Postów nie ma sensu łączyć. Ze względu na ilość materiału, dobrze jest mieć przerywniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Praetorian, Praetorian do Delta Delta Wun Niner Six Ait. Proszę o pozwolenie transferu skromnego dodatku do waszego Walkarounda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Przemek, a co Ci przeszkadza dołšczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 A bo kolega takie fotki zapodał, że wstyd moje wrzucać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Nie sciemniaj Dawaj, może zrobiłes jedna jedyna srubkę, której nie ma na pozostalych zdjeciach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Zawsze może się przydać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Ta strona może służyć jako test szybkości łącza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Wiesz Patyk, pomyslalem o tym samym Jakies zmiany wprowadzimy... jak wroce do domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Potrzebny rozklad plam na gornej powierzchni skrzydel samolotu o numerze 8101. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Przez Was teraz mało kto się podejmie budowy "suczki" :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Gdy bym tu zajrzał wcześniej, na pewno nie zabrałbym się za moja Super walkaround na pewno się przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaQ Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 Jureczku, nikt ci nie każe otwierać tych wszystkich paneli (bo chyba to cię przeraża). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jureczek Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 dd1968 super foty dziękuje SnaQ oczywiście ,ze mnie to przeraza i na pewno nie jednego z modelarzy Foty będą mi przydatne ,bo próbuje skleić SU-22 w skali 1:48 Nawet w Googlach nie znajdzie się tyle fot w jednym miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackriver Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Cudo zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm1 Posted June 3 Share Posted June 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts