dd1968 Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 (edytowane) Tak jak obiecałem, tak zrobiłem. 274 fotki Su-22M4. jeżeli kogoś nie zadowalają to proszę o informację to dorobię jeszcze. Sorki za nie najlepszą jakość. Kadłub. Kabina Podwozie. Stateczniki, skrzydła i to, co pod skrzydłami. Sprzęt lotniskowo hangarowy. Urządzenie holownicze „wodzidło” Drabinki. Edytowane 13 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Zgodnie z wcześniejszą obietnicą zamieszczam walkaround szparki.Nie jest on już tak obszerny jak bojówki, ale też różnic nie ma wiele. Podwozie i ruchome części skrzydeł są takie same, a nieruchome różnią się ilością belek i brakiem działka w lewym skrzydle. Jeżeli ktoś będzie potrzebował fotek tych elementów to znajdzie je w poście z bojówka. Sorki za nie najlepszą jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 (edytowane) W związku z często otrzymywanymi pytaniami o fotkę danego detalu, postanowiłem zrobić "najlepszy na świecie" walkaround Su-22. Sądzę że fotki które zamieszczę będą zawierały wszystko to, czego modelarz potrzebuje do zrobienia dobrego modelu. Jednocześnie informuję że jeżeli ktoś napisze do mnie maila z prośbą o fotę czegoś czego nie ma w walkaroundzie ( w co szczerze wątpię) to dostanie fotkę , ale dopiero wtedy gdy zamieści zdjęcia swojego modelu na których będzie widać że rzeczywiście jest mu ona potrzebna do dalszej budowy modelu. Proszę o wyrozumiałość , ale ja naprawdę mam mało czasu, a prośby o fotki są częste. Autorem fotek jestem ja oraz Irek-M1 Miało być jutro, ale będzie dziś. Kolejne 200 fotek Ciąg dalszy jutro. No i stało się "jutro", czyli kolejne 200 fotek. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Nie wiem dlaczego nie udawało mi się wkleić wszystkich fotek w jednym miejscu. Musiałem stworzyć nowego posta. Co suka ma w środku, czyli to czego na ogół nie widać. To już wszystkie fotki. Możliwe że będzie jeszcze mały bonusik, ale to już w innym terminie. Jeżeli mod da radę to proszę o połączenie postów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Ps. Moze dasz jeszcze jakies ciekawe malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 dd1968, podniosłeś poprzeczkę baaaaardzo wysoko Postów nie ma sensu łączyć. Ze względu na ilość materiału, dobrze jest mieć przerywniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Praetorian, Praetorian do Delta Delta Wun Niner Six Ait. Proszę o pozwolenie transferu skromnego dodatku do waszego Walkarounda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Przemek, a co Ci przeszkadza dołšczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 A bo kolega takie fotki zapodał, że wstyd moje wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Nie sciemniaj Dawaj, może zrobiłes jedna jedyna srubkę, której nie ma na pozostalych zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Zawsze może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Ta strona może służyć jako test szybkości łącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Wiesz Patyk, pomyslalem o tym samym Jakies zmiany wprowadzimy... jak wroce do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Potrzebny rozklad plam na gornej powierzchni skrzydel samolotu o numerze 8101. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Przez Was teraz mało kto się podejmie budowy "suczki" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Gdy bym tu zajrzał wcześniej, na pewno nie zabrałbym się za moja Super walkaround na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Jureczku, nikt ci nie każe otwierać tych wszystkich paneli (bo chyba to cię przeraża). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 dd1968 super foty dziękuje SnaQ oczywiście ,ze mnie to przeraza i na pewno nie jednego z modelarzy Foty będą mi przydatne ,bo próbuje skleić SU-22 w skali 1:48 Nawet w Googlach nie znajdzie się tyle fot w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Cudo zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi