Alvaro92 Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Napisano 1 Sierpnia 2010 Dzięki Panowie za miłe słowa Damian. nie chce Cię urazić, ale jakbyś się rozejrzał trochę i pomyślał to byś sam sobie na te pytania odpowiedział. Osie robie sam. Jest mnóstwo materiałów, które można wykorzystać do budowy. Koła jak mi się uda to zrobię sam - jak nie to zostaje szukać na złomie modelarskim ewentualnie KFS. Chociaż widziałem tez bodajze na modeltruckparts wypraske samych felg do kupienia. Praetorian ale Ci się zrymowało Dopieściłem troszeczkę obudowę reflektorów: Jak dobrze pójdzie to dzisiaj trysnę podkładem wnętrze. Zobaczymy czy coś będę musiał poprawiać czy nie. Na razie tyle. Pozdrawiam Cytuj
Łukasz_G Napisano 1 Sierpnia 2010 Napisano 1 Sierpnia 2010 No ładnie sobie tu poczynasz Wielki szacun za to że poprawiasz praktycznie cały model. Mnie chyba by nie było stać na siły żeby tak dokładnie zrobić model. A ten tunel to połamał mi klate dosłownie, nawet nie wiedziałem, że tak wygląda tunel w Volvie. Trzymam kciuki żebyszło Ci tak dobrze do samego końca budowy modelu bo jest na co popatrzeć. Czekam z niecierpliwością na kolejną aktualizację Cytuj
Alvaro92 Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Napisano 20 Grudnia 2010 Witam! Tak sobie przeglądałem swój temat i zauważyłem, że zapomniałem dać zdjęć z ostatnich prac, które już parę miesięcy temu zakończyłem Na innym forum umieściłem zdjęcia, nie wiem czemu tego nie zrobiłem tutaj W każdym razie ciut się poprawiam... Tunel jest już wyszlifowany. Gdzie nie gdzie drobne poprawki kosmetyczne i chyba finito z tym elementem. W późniejszym okresie dojdzie leżanka, szuflada, wajcha zmiany biegów i pojemnik. Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Do maja Pozdrawiam Piotrek Cytuj
voseba Napisano 20 Grudnia 2010 Napisano 20 Grudnia 2010 Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Zainwestuj! Ale koniecznie zaprojektuj takie ktore beda pasowac do Twojej podlogi. Powodzenia w dalszych pracach! Cytuj
Truckerek93 Napisano 20 Grudnia 2010 Napisano 20 Grudnia 2010 Zastanawiam się czy nie zainwestować w dywaniki kuchmodelu Rolling Eyes No ba. To tylko doda oryginalności . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi